Βασίλισσα Ελισάβετ: Αδυνατισμένη, αλλά χαμογελαστή - Με αμαξάκι του γκολφ περιηγήθηκε στην ανθοκομική έκθεση (φωτό & βίντεο)

Νέα εμφάνιση για την 96χρονη μονάρχη

Η βασίλισσα Ελισάβετ έφτασε με αμαξάκι του γκλοφ στο Chelsea Flower Show, στο Λονδίνο.

Φορώντας ένα φούξια παλτό, floral φόρεμα και λευκά γάντια η 96χρονη μονάρχης περιηγήθηκε στους χώρους της ανθοκομικής έκθεσης, με το ηλεκτρικό αμαξίδιο, ενώ η παρουσία της στο event επιβεβαιώθηκε μόλις λίγο πριν την άφιξή της, με εκπρόσωπο του Παλατιού του Μπάκιγχαμ να δηλώνει ότι «έχουν γίνει προσαρμογές για την άνεση της βασίλισσας».

Υπενθυμίζεται ότι η royal αντιμετωπίζει προβλήματα με την κινητοκότητά της το τελευταίο διάστημα με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να χάσει σημαντικές εκδηλώσεις.

Είναι ενδεικτικό ότι δεν έδωσε το παρών κατά την έναρξη των εργασιών του Κοινοβουλίου, με την γιο και διάδοχό της πρίγκιπα Κάρολο να παίρνει την θέση της.

Ωστόσο τις τελευταίες ημέρες η royal έχει επιστρέψει στη δημόσια ζωή κάνοντας μια σειρά από εμφανίσεις, συμπεριλαμβανομένης εκείνης στο Royal Windsor Horse Showπου σηματοδότησε άλλωστε και την έναρξη των εορτασμών για τα 70 της χρόνια στον θρόνο.

Παράλληλα την περασμένη Τρίτη βρέθηκε στα εγκαίνια της νέας γραμμής του Μετρό του Λονδίνου, που πήρε το όνομά της. Την επόμενη εβδομάδα, η βασίλισσα ελπίζει να παρευρεθεί σε πολλές από τις εκδηλώσεις που γίνονται στο πλάισιο των εορτασμών του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της, ξεκινώντας με το ετήσιο Trooping the Color στις 2 Ιουνίου, αναφέρει το People.

Βέβαια είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την μονάρχη να φτάνει σε κάποιο event χρησιμοποιώντας αμαξίδιο, έστω και αν αυτό ήταν ένα υπεροπολυτελές, σύγχρονο όχημα, κάτι που εν μέρη επιβεβαιώνει ότι η 96χρονη δυσκολεύεται στις μετακινήσεις της.

Αν και αδυνατισμένη η royal φάνηκε χαμογελαστή και ευδιάθετη. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι αν και βασίλισσα, παραμένει μια ηλικιωμένη γυναίκα.

Μαζί της στο Chelsea Flower Show βρλεθηκαν και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @thewindsorsfamily

Ειδικότερα το παρών έδωσαν ο γιος της πρίγκιπας Edward με την σύζυγό του Shophie, Κόμισσα του Wessex, καθώς και η η εγγονή της πριγκίπισσα Βεατρίκη η οποία συνοδευόταν από τον σύζυγό της Edoardo Mapelli Mozzi.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ