Οι προσωπικές και οικογενειακές στιγμές του Νίκου Πορτοκάλογλου: Γάμος στα 25 με την Μαρίνα Κατσιώτη, κρατάει 40 χρόνια & παίρνει βραβείο

Tα παιδιά, η εγγονή του, η καριέρα αλλά και η λατρεμένη του σύζυγος. 

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου  είναι από τους σημαντικότερους Έλληνες μουσικούς και τραγουδοποιούς. Ήταν αρχικά μέλος του συγκροτήματος Φατμέ και αργότερα με προσωπική πορεία έχοντας κυκλοφορήσει αρκετούς δίσκους.

Από το φθινόπωρο του 2020 παρουσιάζει την εκπομπή Μουσικό Κουτί με την Ρένα Μόρφη.

Εκτός από ταλαντούχος μουσικός, ερμηνευτής, ταξιδευτής μελωδιών και ωραίος άνθρωπος είναι κι ένας τρυφερός μπαμπάς και οικογενειάρχης. 

Ο ίδιος προσπαθεί να κρατήσει την οικογένειά του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και για αυτόν τον λόγο γνωρίζουμε λίγα. 

Ο έρωτας για τη σύζυγό του Μαρίνα Κατσιώτη, παραμένει ζωντανός ενώ η ευτυχία τους έχει ολοκληρωθεί με τα δυο παιδιά τους, τη Θάλεια και τον Λευτέρη. Τα δυο του παιδιά είναι η μεγάλη του αδυναμία

Κάτι μάλιστα που λίγοι γνωρίζουν είναι πως ο ίδιος έγινε παππούς πριν από περίπου έναν χρόνο. Η κόρη του, απέκτησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι και ο μουσικός και παρουσιαστής της ΕΡΤ δεν θα μπορούσε να είναι πιο χαρούμενος. Ο ίδιος μοιράστηκε τα συναισθήματά του αλλά και την πρώτη του φωτογραφία με την εγγονή του μέσω ανάρτησης στο Instagram.

Στο Instagram του μοιράζεται συχνάπ- πυκνά φωτογραφίες από τα ταξίδια του με την οικογένειά του, την σύζυγό του και τα παιδιά του. 

Επέτειος 39 χρόνων με την σύζυγό του

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου γιόρτασε τα 39 χρόνια γάμου του με μία γαμήλια, throwback φωτογραφία

Στη γαμήλια φωτογραφία που ο μουσικός δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram, πρωταγωνιστεί το νεόνυμφο (τότε) ζευγάρι. 

Ο μουσικός είναι ντυμένος στα λευκά. Δίπλα του στέκεται η Μαρίνα Κατσιώτη που χαμογελάει στον φωτογραφικό φακό μέσα από το λιτό, λευκό νυφικό της, κρατά στα χέρια της τη γαμήλια ανθοδέσμη, πριν την πετάξει στον αέρα. «Ακριβώς 39 χρόνια», έγραψε στην περιγραφή της φωτογραφίας ο Νίκος Πορτοκάλογλου και τα σχόλια της φωτογραφίας, γέμισαν ευχές.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ