Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Το να ονειροπολούμε ή να μην είμαστε απολύτως συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις & τη δουλειά μας είναι ένα από τα σενάρια της σημερινής μέρας

Αναλυτικά οι προβλέψεις...

Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στους Ιχθύς και το να ονειροπολούμε ή να μην είμαστε απολύτως συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις και τη δουλειά μας είναι ένα από τα σενάρια της σημερινής μέρας. Το εξάγωνο της με τον Ουρανό μπορεί να φέρει εμπνεύσεις και ιδέες από απρόβλεπτες πλευρές, αρκεί να είμαστε δεκτικοί. Σήμερα σχηματίζεται και η όψη εξαγώνου Ήλιου-Δία. 

ΚΡΙΟΣ

Μια μέρα αρκετά απαιτητική σας περιμένει αγαπητοί μου Κριοί, καθώς μπορεί να έχουν μαζευτεί αρκετές επαγγελματικές εκκρεμότητες που πρέπει να καλύψετε ή υποχρεώσεις που έχετε αναβάλλει και τώρα έρχονται να σας πιέσουν. Από την άλλη, μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη ένταση ακόμη και σε παρασκηνιακό επίπεδο στη δουλειά ή να πρέπει να κάνετε τον διαμεσολαβητή σε μια κατάσταση στον χώρο εργασίας που μπορεί να είναι κάπως αιχμηρή.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα η Σελήνη από τους Ιχθύς και τον τομέα φίλων και συνεργατών μπορεί να κάνει πιεστικές τις ανάγκες των ανθρώπων που αποτελούν τον κλειστό σας κύκλο -προσωπικό κι επαγγελματικό- κι εσείς να βρεθείτε στη μέση μην ξέροντας ποιον να πρωτοευχαριστήσετε. Με αποτέλεσμα βέβαια να μην έχετε ελεύθερο χρόνο γι’ αυτά που θέλετε εσείς να κάνετε. Η καλύτερη βέβαια προσέγγιση θα ήταν να επιλέξετε τις δραστηριότητες σας με βάση τις προσωπικές σας επιθυμίες και προτεραιότητες. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πορεία της Σελήνης στους Ιχθύς σήμερα δίνει έμφαση στον τομέα της καριέρας. Η Δευτέρα μπορεί να σας βρει σε μια κατάσταση που πρέπει να μοιράσετε την προσοχή σας τόσο στα επαγγελματικά όσο και τα προσωπικά σας θέματα και να αισθανθείτε μεγαλύτερη πίεση ως αποτέλεσμα. Προσπαθήστε να κρατήσετε μια ισορροπία και μην ταλαιπωρείτε πολύ τον οργανισμό σας. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ