Μην διστάζεις να ακολουθείς τα όνειρά σου - Έχεις πολλά να κερδίσεις από όλη την διαδρομή

Όποιος δεν φοβάται να ονειρευτεί ολμάει παρά την όποια αντιξοότητα, καταστρώνει ένα σχέδιο, εργάζεται για να το υλοποιήσει 

Χάζευα στο Facebook μία μέρα και το μάτι μου έπεσε στον πιο κάτω τίτλο άρθρου: «Άνεργος αγοράζει σπηλιά με 1 ευρώ και την μετατρέπει σε παλάτι!». Με μεγάλη περιέργεια πάτησα το λινκ για να διαβάσω το άρθρο.

Αφού διάβασα το άρθρο και είδα και τις φωτογραφίες που το συνόδευαν είχα εντυπωσιαστεί με το πώς είχε διαμορφωθεί η σπηλιά!

Αλλά πιο πολύ είχα εντυπωσιαστεί με τον νεαρό.

Αυτός ο νεαρός το πιθανότερο να ήταν ένας νέος χωρίς πολλά εφόδια από αυτά που έχουμε συνηθίσει να φέρνουμε στο μυαλό μας και από αυτά που προσδοκούμε για τα παιδιά μας, δηλαδή σπουδές σε πανεπιστήμιο, καλή δουλειά κ.λπ.

Όμως, είχε κάποια χαρακτηριστικά ανεκτίμητα.

Κατ’ αρχάς δεν φοβόταν να κάνει όνειρα. Φαντάστηκε ότι θα μπορούσε να αγοράσει τη σπηλιά και ακολούθησε το όνειρό του. Δεν πτοήθηκε. Τόλμησε, ενώ εάν το άκουγε κάποιος μάλλον θα τον περνούσε για αιθεροβάμωνα, και το αποτέλεσμα τον δικαίωσε.

Μετά, μεθοδικά έκανε το πλάνο του για να τη μετατρέψει σε σπίτι, πήρε τη βοήθεια που χρειαζόταν από την κοπέλα του, αλλά και από την Τράπεζα και με πολλή προσωπική εργασία κατάφερε να έχει στα χέρια του ένα παλάτι,γράφει η Life Coach Βίκυ Κάουλα στο tsmperlidou.gr.

Μόνο θαυμασμό νιώθω γι’ αυτόν τον νεαρό και σκέφτομαι ότι όποιος δεν φοβάται να ονειρευτεί και ακολουθεί τα όνειρά του, τολμάει παρά την όποια αντιξοότητα, καταστρώνει ένα σχέδιο, εργάζεται για να το υλοποιήσει και ζητάει και βοήθεια από όπου μπορεί να πάρει, τότε έχει τα εχέγγυα για να πετύχει πολύ σημαντικά πράγματα.

Αλλά ακόμα κι αν δεν τα καταφέρει ακριβώς όπως το είχε σκεφτεί, σίγουρα θα έχει κερδίσει πολλά από όλη τη διαδρομή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ