Τα… αγόρια γλεντάνε τη νίκη του Παναθηναϊκού: Από τον Στάνκογλου, στον Μπισμπίκη, τον Άδωνι & τον Πατούλη (φωτό & βίντεο)

Οι αναρτήσεις τους στα social media

Οι «πράσινοι» επικράτησαν 1-0 του ΠΑΟΚ στον τελικό της διοργάνωσης που έγινε στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό να ανακηρύσσεται Κυπελλούχος Ελλάδας για 19η φορά στην Ιστορία του και πρώτη μετά από οκτώ χρόνια.

Στον αγώνα βρέθηκαν μεταξύ άλλων πρόσωπα της πολιτικής σκηνής, αφού - όπως άλλωστε στα δείξαμε ήδη στο Eirinika - το παρών έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος ήταν μαζί με τους γιούς τους, αλλά και ο δήμαρχος Αθηνάιων Κώστας Μπακογιάννης με την σύζυγό του και δημοσιογράφο Σία Κοσιώνη.

Παράλληλα είδαμε στις εξέδρες τον Γιώργο Πατούλη αλλά και τον Άδωνι Γεωργιάδη, οι οποίοι έχουν δημοσιεύσει στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο. 

 

 

 

 

 

 

«Κυπελλούχος Ελλάδας για το 2022 ο Παναθηναϊκός! Συγχαρητήρια στην ομάδα του Τριφυλλιού που κατακτά το τρόπαιο για 19η φορά στην ιστορία της!» έγραψε σε σχετική ανάρτηση ο Περιφερειάρχης Αττικής.

«Ο Εθνικός μας Ύμνος στην έναρξη του αγώνα. Καλό αγώνα ας κερδίσει ο καλύτερος χωρίς επεισόδια!» ανέφερε σε ένα από τα post που ανέβασε από το ΟΑΚΑ ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

 

 

Οι πανηγυρισμοί για την νίκη της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν σταμάτησαν εδώ, αφού στο γήπεδο βρέθηκαν και διάσημα πρόσωπα της τηλεόρασης. 

Ο Γιάννης Στάνκογλου, ο  Αργύρης Πανταζάρας και ο Βασίλης Μπισμπίκης πήγαν επίσης στο ΟΑΚΑ και έδωσαν στους Followers τους μια γεύση από τα όσα έγιναν, μέσα από stories που έκαναν στο Instagra,

Όσο για τους παίκτες της ομάδας αυτοί γιόρτασαν την νίκη τους στο  Teatro.

 

 

 

 

Οι «πράσινοι» διασκέδασαν στο ντχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Eλένη Φουρέιρα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ