Ελληνική απόβαση στις Κάννες: Τι κάνουν εκεί η designer Βάσια Κωσταρά, η σεφ Γεωργιάννα Χιλιαδάκη, η δημοσιογράφος Μαρία Λεμονιά (φωτό)

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις

Απόβαση στις Κάννες με διάσημες Ελληνίδες να περπατούν στο κόκκινο χαλί του 75ου φεστιβάλ κινηματογράφου με την Nespresso.

Η Γεωργιάννα Χιλιαδάκη δημοσίευσε στην σελίδα της στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία την βλέπουμε να ποζάρει μαζί με την dedigner Βάσια Κωσταρά και την δημοσιογράφο Μαρία Λεμονιά.

Η βραβευμένη με δύο αστέρια Michelin, Ελληνίδα σεφ μοιράστηκε ακόμα με τους διαδικτυακούς της φίλους, δύο βίντεο, αλλά και μια εικόνα με το εισιτήριο της!

Δείτε όλες τις φωτό και τα βίντεο πατώντας το βελάκι στα δεξιά

Η Χιλιαδάκη φορούσε ένα μίνι φόρεμα από τον οίκο Versace το οποίο είναι μια σύγχρονη εκδοχή του θρυλικού φουστανιού με τις παραμάνες που είχε φορέσει η Elizabeth Hurley, όταν είχε συνοδεύσει τον τότε σύντροφό της - και νυν κουμπάρο της - (ήταν μαζί 13 χρόνια) Hugh Grant στην πρεμιέρα της ταινίας Four Weddings and a Funeral, το 1994.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 80s 90s 00s (@scenic90s)

Η Γεωργιάννα Χιλιαδάκη είχε ολοκληρώσει το look της με πορτοκαλί πλατφόρμες από τον οίκο Bottega Veneta και κοσμήματα Kessaris.

Συνεχίζουμε με την λαμπερή εμφάνιση της Βάσως Κωσταρά, η οποία και επέλεξε για την βραδιά ένα μάξι φόρεμα, από την συλλογή της. Ειδικότερα η Ελληνίδα σχεδιάστροα μόδας φόρεσε ένα φουστάνι σε χρυσούς και λευκούς τόνους με ανοιχτή πλάτη και άνοιγμα στο μπορστινό μέρος.

Η δημοσιογράφος Μαρία Λεμονιά από την άλλη εμπιστεύτηκε την εμφάνισή της στην Ελληνίδα σχεδιάστρια Μαίρη Κατράντζου. Συυγκεκριμένα την είδαμε με ένα μάξι φόρεμα, το οποίο συνδύασε με χρυσά κοσμήματα και μπορντό παπούτσια.

Στις Κάννες με την Nespresso βρέθηκε και η Βίκυ Καγιά, που εντυπωσίασε με την σειρά της στο κόκκινο χαλί.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vicky Kaya (@vickykaya_)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vicky Kaya (@vickykaya_)

Το μοντέλο, παρουσιάστρια και επιχειρηματίας επέλεξε ένα μαύρο cut-out dress , ενώ ολοκλήρωσε το look της με ασημένια βραχιόλια, πέδιλα και ένα τσαντάκι στο ίδιο χρώμα με το ρούχο της.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ