Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Χρειάζεται προσοχή στην επικοινωνία, για να μην υπάρχουν μπερδέματα

Αναλυτικά οι προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιο του Υδροχόου τόσο το Σάββατο όσο και στο μεγαλύτερο μέρος της Κυριακής μέχρι τις 18:49 που θα περάσει στους Ιχθύς. Τα ξημερώματα του Σαββάτου ο Ήλιος προχωρά στους Διδύμους και σχηματίζει την κύρια όψη του Σαββατοκύριακου τη σύνοδο με τον Ερμή.

Η σύνοδος Ερμή-Ήλιου θα μπορούσε να είναι μια θετική όψη για την επικοινωνία, τις μετακινήσεις, τις συναλλαγές μας, αλλά το γεγονός ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος δεν επιτρέπει πολλή αισιοδοξία. Έτσι χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή στην επικοινωνία για να μην υπάρχουν μπερδέματα, αλλά και στις μετακινήσεις μας και τη συμπεριφορά μας στον δρόμο.

Ο Ήλιος θα παραμείνει μέχρι τις 21/6 στους Διδύμους και τα θέματα της επικοινωνίας, των σχολείων, του εμπορίου, του τουρισμού, θα μας απασχολήσουν περισσότερο.

Σε κάθε περίπτωση, τα γνωρίσματα του ζωδίου των Διδύμων μπορεί να είναι σωτήρια για ό,τι συμβαίνει: ευελιξία, προσαρμοστικότητα, ανάλαφρη διάθεση. Υιοθετήστε τα κι εσείς στον βαθμό που μπορείτε να τα καταφέρετε και όλα θα είναι πιο εύκολα.

ΚΡΙΟΣ

Το Σάββατο ο Ήλιος περνά στους Διδύμους σε μια πιο βολική θέση προς το ζώδιο σας, ενισχύοντας το επικοινωνιακό σας χάρισμα. Θα ευνοήσει τον λόγο σας προφορικό και γραπτό και το κομμάτι της επικοινωνίας ιδιαιτέρως. Είναι μια καλή θέση για όσους ασχολούνται με επαγγέλματα επικοινωνίας.

Θετική θέση για να διαφημίσετε τη δουλειά σας, για έρευνα, για να ψαχτείτε πιο πολύ στον επαγγελματικό τομέα ή στις σπουδές. Φυσικά οι ρυθμοί στην καθημερινότητα σας θα είναι πιο πιεστικοί και οι επαφές σας με τους άλλους είτε σε φυσικό επίπεδο είτε και μέσω διαδικτύου θα αυξάνονται και θα πληθύνονται. Αλλά επειδή η συγκεκριμένη πορεία του Ήλιου στους Διδύμους φέτος συμπίπτει μέχρι τις 4/6 με τον ανάδρομο Ερμή, ενδέχεται σε όλα τα παραπάνω θέματα κάποιες μέρες να ταλαιπωρήστε.

Μάλιστα αυτό το Σαββατοκύριακο Ήλιος και ανάδρομος Ερμής συναντώνται σε σύνοδο και μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με αρκετά παρατράγουδα και εκνευριστικές καθυστερήσεις ή προβλήματα στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις σας. Και τις δυο μέρες η Σελήνη θα είναι υποστηρικτική προς το ζώδιο σας και οι φίλοι στο πλευρό σας. Αφιερώστε χρόνο στη συλλογική δουλειά, αλλά και στις δραστηριότητες με τους φίλους σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Σελήνη να περιδιαβαίνει τον 10ο Ηλιακό σας οίκο της καριέρας, το Σαββατοκύριακο δεν υπόσχεται μεγάλες ανέσεις ελεύθερου χρόνου και διασκέδασης. Δυστυχώς οι υποχρεώσεις σας είτε απέναντι στη δουλειά είτε απέναντι στο σπίτι και την οικογένεια θα είναι πολλές και αρκετά πιεστικές. Έχω πει αρκετές φορές ότι όταν έχουμε ανάδρομους σημαντικούς πλανήτες, όπως ο Ερμής που συμβαίνει να είναι ανάδρομος αυτή την περίοδο, τα πράγματα δεν κινούνται με τις ταχύτητες που θα επιθυμούσαμε.

Αυτό όμως δεν πρέπει να σας απογοητεύει. Είστε από τη φύση σας ψύχραιμοι και υπομονετικοί. Είναι κρίμα να μην αξιοποιείτε αυτό το σας το προτέρημα τις στιγμές που είναι απαραίτητο όπως τώρα. Μετά τις 4/6 θα αρχίσει μια καλύτερη πορεία. Μέχρι τότε θέλει σιγά-σιγά και με προσοχή ό,τι κάνετε. Η σύνοδος Ήλιου-ανάδρομου Ερμή το Σάββατο δημιουργεί κάποια θέματα στην επικοινωνία ή μπορεί να σας αποσυντονίζει από το πρόγραμμα σας. Προσέξτε τα μπερδέματα στα οικονομικά και τις δοσοληψίες σας.

Ο Ήλιος από τους Διδύμους από τις 21/6 φεύγοντας από το ζώδιο σας, κάνει προτεραιότητα από τώρα και για ένα μήνα τα οικονομικά σας ζητήματα. Ο στόχος θα είναι να αυξήσετε τα εισοδήματα σας, να βρείτε νέους πόρους ή να συμμαζέψετε τα έξοδα σας, ώστε να μην παθαίνετε ασφυξία στο τέλος του μήνα από τους λογαριασμούς. Και μάλιστα υπάρχουν αρκετοί θετικοί οιωνοί στο να καταφέρετε να υλοποιήσετε αυτό σας το σχέδιο. Από την άλλη, λόγω ανάδρομου Ερμή μπορεί να επιβαρυνθείτε κιόλας από παλιά χρέη ή οφειλές ή απρόοπτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Χρόνια πολλά Δίδυμοι μου! Ο Ήλιος περνά στο ζώδιο σας τα ξημερώματα του Σαββάτου και ξεκινούν τα γενέθλια σας, και μολονότι οι γενικές συνθήκες είναι περίεργες, τα φετινά γενέθλια είναι τουλάχιστον απαλλαγμένα από την επιρροή των εκλείψεων που δημιούργησαν αλλαγές και αστάθειες τα προηγούμενα χρόνια. Βέβαια, υπάρχει αυτός ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο σας που περιπλέκει κάπως την καθημερινότητα σας, αλλά κι αυτό θα καταφέρετε με ευελιξία, προσαρμοστικότητα και ψυχραιμία να το διαχειριστείτε μέχρι τις 4/6 που θα γυρίσει σε ορθή πορεία. Η Σελήνη στον φιλικό σας Υδροχόο σε όλη σχεδόν τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου θα διευκολύνει αρκετά την καθημερινότητα σας.

Ιδιαίτερα το Σάββατο μπορείτε να εμβαθύνετε στα θέματα μιας ερωτικής σχέσης και ίσως να συζητήσετε κάποια σχέδια που έχετε με τον σύντροφο σας για το μέλλον της σχέσης σας και την εξέλιξη της.

Ενδεχομένως κάποιο άτομο από το οικογενειακό σας περιβάλλον να σας βοηθήσει να βρείτε μια άκρη και σε ένα οικονομικό ζήτημα. Είναι όμως σημαντικό να μην βιαστείτε και να μην πιέσετε για εξελίξεις αυτή τη στιγμή. Με τη σύνοδο Ήλιου-ανάδρομου Ερμή στο ζώδιο σας τίποτε δεν προχωρά με τους ρυθμούς που θα επιθυμούσατε και η βιασύνη απλώς φέρνει απογοήτευση. Βρείτε λίγο χρόνο μέσα στο Σαββατοκύριακο και για να ξεκουραστείτε, να διασκεδάσετε. Γιατί η καινούρια εβδομάδα θα ξεκινήσει με γκάζια.

Διβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ