Iππότης ο Τομ Κρουζ: Κρατάει το χέρι της εκθαμβωτικής πριγκίπισσας Κέιτ Μίντλεντον, υπό το βλέμμα του Πρίγκιπα Ουίλιαμ (φωτό)

Η Κέιτ Μίντλετον μάγεψε τον Τομ Κρουζ...

Στην πρεμιέρα της ταινίας στο Λονδίνο, έδωσαν το παρών το βράδυ της Πέμπτης, ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton.

Η Πριγκίπισσα  ήταν η απόλυτη πρωταγωνίστρια της βραδιάς, αφού επέλεξε να φορέσει ένα έξωμο φόρεμα Roland Mouret, δίνοντας λάμψη με τα λαμπερά διαμαντένια σκουλαρίκια της.

 

 

Όσο για τον πρίγκιπα Γουίλαμ, φόρεσε ένα μπλε βελούδινο σμόκιν, ενώ τα παπούτσια του είχαν κεντημένα αεροπλάνα, με έμπνευση από την ταινία.

 

 

Όλα τα φλας ήταν στραμμένα στο πριγκιπικό ζεύγος το οποίο χαμογελαστό και ευδιάθετο πέρασε μια χαλαρή βραδιά και απόλαυσε το Top Gun, 36 χρόνια μετά την πρώτη προβολή αναφέρει η Daily Mail.

Το royal ζευγάρι περπάτησε στο κόκκινο χαλί με τον πρωταγωνιστή της ταινίας, τον Τομ Κρουζ και τους συμπρωταγωνιστές του Τζένιφερ Κόνελι και Μάιλς Τέλερ.

 

 

 

 

Κάποια στιγμή ο γοητευτικός ηθοποιός βοήθησε τη Δούκισσα να ανέβει τη σκάλα του κόκκινου χαλιού και φάνηκε σχεδόν στο ίδιο ύψος μαζί της, πράγμα απίθανο καθώς είναι περίπου 8 εκατοστά πιο κοντός από εκείνη.

 

 

 

 

 

 

Όπως αποκαλύφθηκε, ο Tom Cruise φορούσε ειδικούς πάτους στα παπούτσια του οι οποίοι του έδιναν ύψος, ενώ επέλεξε ένα σχέδιο με μικρό τακουνάκι για έξτρα πόντους.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ