Kάννες 2022: Αν Χάθαγουεϊ & Τζούλια Ρόμπερτς: Με γιγάντια διαμάντια Bulgari & Chopard - Armani η μία, Louis Vuitton η άλλη

Δείτε τα looks των δύο εντυπωσιακών γυναικών... 

Η μεγάλη γιορτή του κινηματογράφου επέστρεψε. Οι σταρ συρρέουν και πάλι από τις 18/5 στη Γαλλία για το Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών 2022, με διασημότητες όπως η Τζούλιαν Μουρ, η Αν Χάθαγουεϊ και ηΤζούλια Ρόμπερτς, να εμφανίζονται στο κόκκινο χαλί με εκθαμβωτικά κοσμήματα και ρούχα.

Η εναρκτήρια ταινία για το φετινό φεστιβάλ ήταν το «Final Cut».  Η Τζούλιαν Μουρ εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας φορώντας μια μαύρη τουαλέτα του οίκου Bottega Veneta με βαθύ ντεκολτέ και ένα εντυπωσιακό κολιέ από διαμάντια.

Το Festival de Cannes είναι ένας από τους σημαντικότερους διεθνείς διαγωνισμούς κινηματογράφου, που διεξάγεται στις Κάννες της Γαλλίας, μία φορά το χρόνο.

Το Φεστιβάλ διοργανώθηκε για πρώτη φορά το Σεπτέμβριο του 1939, με προεδρεύοντα τον Λουί Λυμιέρ. Η μόνη ταινία που παρουσιάστηκε στην πρώτη διοργάνωση ήταν η Παναγία των Παρισίων του Γουίλιαμ Ντίτερλι, καθώς συνέπεσε χρονικά με το ξέσπασμα του Β' Παγκοσμίου πολέμου και την κήρυξη πολέμου της Γαλλίας στη Γερμανία.

Κατά τη διάρκεια των επόμενων σχεδόν δύο εβδομάδων, το πολυαναμενόμενο φεστιβάλ θα προβάλλει το καλύτερο διεθνές κινηματογραφικό έργο, αναδεικνύοντας το ταλέντο ηθοποιών, σκηνοθετών και κινηματογραφικών συνεργείων από όλο τον κόσμο.

Από τις απογευματινές φωτογραφήσεις μέχρι τις πρεμιέρες των γκαλά, στο κόκκινο χαλί των Καννών 2022 θα δούμε τους διασημότερους ηθοποιούς να παρελαύνουν και νας μας εντυπωσιάζουν με τις εμφανίσεις τους. 

Για τις επόμενες 10 ημέρες, το γαλλικό θέρετρο θα φιλοξενήσει μερικούς από τους πιο καταξιωμένους ηθοποιούς από όλο τον κόσμο, καθώς και νέα ταλέντα.

Η εμφάνιση της Αν Χάθαγουεϊ

Το ρητό λέει ότι τα διαμάντια είναι ο καλύτερος φίλος ενός κοριτσιού.

Και ποιος θα μπορούσε να το υποστηρίξει καλύτερα από δύο από τις μεγαλύτερες και πιο επιφανείς σταρ του κόσμου της υποκριτικής, την Anne Hathaway και την Julia Roberts.

Οι ηθοποιοί, 39 και 54 ετών αντίστοιχα, πραγματοποίησαν εντυπωσιακές εμφανίσεις κατά την τρίτη ημέρα του 75ου Ετήσιου Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών την Πέμπτη. 

Η Αν, πρωταγωνίστρια στη βραδινή προβολή της ιστορικής ταινίας Armageddon Time, έκανε το ντεμπούτο της με το κομψό κολιέ Bulgari Mediterranean Reverie,  το χαρακτηριστικό του οποίου  είναι ένα βασιλικό μπλε διαμάντι 107,15 καρατίων.

Ο ιταλικός οίκος χρησιμοποίησε τον λογαριασμό του στο Instagram για να προωθήσει τα τελευταία κοσμήματά του ενόψει της εκδήλωσης.

"Ένα αποκλειστικό κομμάτι για το κόκκινο χαλί. Όλα τα βλέμματα στρέφονται προς το κολιέ Mediterranean Reverie, ένα εκπληκτικό κομμάτι από τη νέα συλλογή Bulgari Eden The Garden of Wonders High Jewelry.

Όσο για την πανέμορφη τουαλέτα της, η ηθοποιός επέλεξε τον οίκο Giorgio Armani, ενώ τα πέδλά της ήταν Santoni.

Η εμφάνιση της Τζούλια Ρόμπερτς

Αναμφισβήτητα το πιο ξεχωριστό στοιχείο στην εμφάνιση της ηθοποιού ήταν το τεράστιο διαμαντέλιο κολιές της. 

Η ίδια εντυπωσίασε με μια μαύρη ολόσωμη φόρμα Louis Vuitton, που έμοιαζε με κοστούμι και τα κοσμήματά του οίκου Chopard. Το  κίτρινο μενταγιόν έκλεβε την παράσταση και απογείωσε το lοok της. 

Το σύνολο, το οποίο συνδύασε με εντυπωσιακές μαύρες γόβες, ήταν η τέλεια ενδυμασία για το κόκκινο χαλί.

Η σταρ του κινηματογράφου έδειχνε εξαιρετικά ευδιάθετη, αναδεικνύοντας τη νεανική της όψη με ελάχιστο μακιγιάζ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ