Themis Z: Η νέα κολεξιόν με κομψά stylish & σικ φορέματα, καφτάνια, πουκαμίσες της εμπνευσμένης Θέμιδας Ζουγανέλη Κανελλοπούλου (φωτό)

Στη συλλογή της θα βρούμε όλα όσα ζητάμε για το καλοκαίρι και ακόμα περισσότερα

Τα καφτάνια, τα φορέματα και οι πουκαμίσες είναι τα απόλυτα ρούχα για το καλοκαίρι και που αλλού να στραφούμε πέρα από την νέα κολεξιόν της Θέμιδας  Ζουγανέλη Κανελλοπούλου, την σχεδιάστρια του ομώνυμου brand Themis Z.

Στη συλλογή της θα βρούμε όλα όσα ζητάμε και ακόμα περισσότερα. Δροσερά υφάσματα, γραμμές που μας εγγυώνται κομψότητα και στυλ για τις εμφανίσεις μας τόσο στην πόλη, όσο και στα νησιά.

Ένα μεταξωτό καφτάνι στο πιο in χρώμα της σεζόν, το κίτρινο αλλά και ένα πανέμορφο και διαχρονικό σετ σε θαλασσί απόχρωση είναι μερικά από τα κομμάτια που ξεχωρίζουμε.

Παράλληλα όμως στην συλλογή περιλαμβάνονται και αξεσουάρ όπως η Kyklos bag με το ιδιαίτερο σχέδιο, αλλά και υπέροχες τσάντες θαλάσσης.

Ο τρόπος ζωής της Ελληνίδας designer και η αισθητική της επηρεάστηκαν από τις αναμνήσεις της από την Αθήνα και την πλούσια πολιτιστική της κληρονομιά, τα καλοκαίρια που ξεφεύγουν στην ελευθερία και την ομορφιά της Μυκόνου, και κυρίως από την ιστορία της οικογένειάς της.

Ο Έλληνας πατέρας της Κώστας Ζουγανέλης είχε πάθος με την διασκέδαση και είχε δικά του club στο νησί των Ανέμων αλλά και την Αθήνα. 

Δείτε επίσης: Στο showroom της Themis Z: Η σχεδιάστρια Θέμις Ζουγανέλη - Κανελλοπούλου υποδέχθηκε το eirinika - Η μόδα από τα πιάτα έως τα ρούχα! (φωτό & βίντεο)

Η Πολωνή μητέρα της, που μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη, εργάστηκε ως στυλίστρια μόδας και συγγραφέας στο Harper's Bazaar και ψηφίστηκε ως μια από τις καλύτερες ντυμένες γυναίκες της Νέας Υόρκης στις αρχές της δεκαετίας του '70.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ