Η Πέγκυ Ζήνα εξηγεί γιατί ο άντρας της είναι μεγαλύτερός της: "Έψαχνα τον μπαμπά μου γιατί τον έχασα στα 15"

Η δημοφιλής τραγουδίστρια Πέγκυ Ζήνα σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Open μίλησε – μεταξύ άλλων - για το γάμο της με τον Γιώργο Λύρα. 

«Μπορεί να μην ήμουν εδώ που βρίσκομαι σήμερα, αν δεν υπήρχε ο Γιώργος στη ζωή μου. Εκείνος ήθελε να πετύχω, περισσότερο κι από εμένα την ίδια. Εγώ ακόμα θα άνοιγα πρόγραμμα, δεν μπορώ να διεκδικώ πράγματα για εμένα. Δεν θα μπορούσε ο δικός μου ο χαρακτήρας να επικρατήσει στον χώρο, είναι αδιανόητος ο ανταγωνισμός. Έχω βιώσει απίστευτο ανταγωνισμό από άντρες κυρίως, γιατί με γυναίκες δεν έχω βρεθεί», είπε η τραγουδίστρια μιλώντας στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, «Ανοιχτά». 

Αναφέρθηκε όμως και στην απώλεια του πατέρα της στην ηλικία των 15 ετών. «Στην ηλικία των 15 έχασα τον μπαμπά μου και ζούσα με τον φόβο του θανάτου ήδη από τα 12 μου, που αρρώστησε. Ήταν μοιραίο ότι θα ψάξω έναν «μπαμπά» στο μέλλον. Πριν τον Λύρα δεν είχα άλλο δεσμό, είχα μόνο 2-3 φλερτ. Ήταν ο πρώτος μου σοβαρός δεσμός, είμαστε μαζί 26 χρόνια. Η Ηλέκτρα ήρθε στον κόσμο, όταν είχαν περάσει ήδη 15 χρόνια σχέσης με τον Γιώργο. Στην αρχή της σχέσης μας, τσακωνόμασταν αρκετά. Κάποια στιγμή όμως, του είπα την ατάκα «αν θες, να χωρίσεις μόνος σου» κι έτσι αρχίσαμε να παίρνουμε στην πλάκα τα καβγαδάκια μας», συμπλήρωσε η Πέγκυ Ζήνα.

Μιλώντας για την επί 26 έτη πορεία τους είπε ότι γνωρίστηκαν το 1996, ο οποίος τότε ήταν μάνατζερ του Στέλιου Ρόκκου. «Μέναμε μαζί και για 3-4 χρόνια δεν ασχολούνταν καθόλου μαζί μου. Και κάποια στιγμή, κοντά στα 4 χρόνια, μου είπε πως δεν το έχω και πως πρέπει να τελειώσει αυτό το «μην ασχοληθεί μαζί μου για να μη λένε ότι τη βοήθησε ο σύντροφός της». Σιγά σιγά, άρχισαν να έρχονται όλα πιο ομαλά στην καριέρα μου», ανέφερε η Πέγκυ Ζήνα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ