Βραζιλιάνος καλλονός ζει στο ίδιο σπίτι με 8 συζύγους - Με ποιά θα κάνει το 1ο του παιδί; Έλα ντε; (βίντεο / φωτό)

O άντρας ο σωστός είναι πολυγαμικός. Αυτό είναι το δόγμα του Arthur O Urso ο οποίος το έχει ήδη κάνει πράξη.

Το 32χρονο μοντέλο, επιχειρηματίας και influencer από τη Βραζιλία, δεν έχει ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις συζύγους αλλά οκτώ με τις οποίες συγκατοικεί στο ίδιο σπίτι.

 

 

Ο Arthur O Urso είναι η ενσάρκωση ενός σουλτάνου αφού έχει δημιουργήσει ένα σύγχρονο χαρέμι. Eίναι όμως και η ζωντανή παράφραση του γνωστού ελληνικού άσματος «θα ζήσω ελεύθερο πουλί». Μόνο που το μοντέλο αντί να "πετά από κανάρα σε κανάρα" τις έχει όλες στο ίδιο «κλουβί». 

Πηγή: instagram/arthurourso

Το μοντέλο θέλει να αποκτήσει τον πολυπόθητο απόγονο για αυτό και καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια κάνοντας σεξ εκ περιτροπής με όλες τις συζύγους του. 

 

Δηλώνει μάλιστα ότι δεν τον νοιάζει ποια θα γεννήσει το παιδί του, αφού θα μεγαλώσει σε μια οικογένεια με πολύ αγάπη. 

 

Υπάρχει μια γυναίκα που αγαπά πιο πολύ; Όλες τις αγαπά το ίδιο για αυτό και δηλώνει παντρεμένος με όλες και με τις 8 γυναίκες. Η άτυπη τελετή έγινε σε εκκλησία στο Sao Paolo. Μόνο που στα χαρτιά δεν είναι έγκυρο αυτό το πολυγωνικό σχήμα γάμου.

 

Για το αυστηρό δόγμα της Καθολικής Εκκλησίας δεν επιτρέπεται ταυτόχρονα κάποιος να έχει συνάψει γάμο με περισσότερα από ένα άτομα. Κόκκινη γραμμή είναι και το διαζύγιο.  

Ο πολυγαμικός σύζυγος έκλεψε τα φώτα της δημοσιότητας πρόσφατα όταν ανακοίνωσε ότι η πρώτη του συζυγος - από τις 9 αρχικά - τον εγκατέλειψε. Έκανε όμως και άλλη μια αποκάλυψη. Εξέφρασε  την επιθυμία να… παντρευτεί άλλες δύο συντρόφους του. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ