Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Nα αλλάξουμε ό,τι δεν μας αρέσει, να απαλλαγούμε δια παντός από μια κακή συνήθεια

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα ; 

Ο Ήλιος συναντά σε όψη τριγώνου τον Πλούτωνα σήμερα, μια όψη που παραπέμπει στην ανάγκη μας να έχουμε τον έλεγχο στη ζωή μας. Όσο ο έλεγχος περιορίζεται στον ίδιο μας τον εαυτό, τα πράγματα δεν ξεφεύγουν. Αν όμως επιχειρήσουμε να αποκτήσουμε έλεγχο πάνω και στους άλλους, τότε μιλάμε ξεκάθαρα για χειριστικά παιχνίδια.

Η όψη αυτή είναι δυνατή για να είμαστε αποφασιστικοί στη ζωή μας, να αλλάξουμε ό,τι δεν μας αρέσει, να απαλλαγούμε δια παντός από μια κακή συνήθεια. 

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω, αλλά το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα σκιάζει τη μέρα με πιο βαριά συναισθήματα ή με αρκετή καχυποψία. Μπορεί να είστε πιο ανήσυχοι για κάποια επαγγελματικά θέματα ή μπορεί κάποιος συνεργάτης να λειτουργεί με έναν τρόπο που νιώθετε ότι προσπαθεί να σαμποτάρει τη δική σας δουλειά.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη παραμένει στον φιλικό σας Αιγόκερω στη διάρκεια της μέρας, αλλά η όψη τριγώνου του Ήλιου με τον Πλούτωνα κάνει απαιτητικές κάποιες επαφές σας. Μπορεί ένα φίλος, ένας συνεργάτης ή ακόμη και ο σύντροφός σας να συμπεριφέρεται κάπως περίεργα σήμερα. Σαφώς δεν είστε μάντης για να ξέρετε τι έχει ο άλλος στο μυαλό του κι επηρεάζει τη συμπεριφορά του. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν είναι δύσκολο όταν είσαι ευαίσθητος άνθρωπος με ενσυναίσθηση να χαλάει η διάθεση σου όταν συμβαίνουν τόσα πολλά και απαιτητικά δίπλα σου, ακόμη κι αν δεν συμβαίνουν σε σένα τον ίδιο. Η σημερινή μέρα αγαπητοί μου Δίδυμοι σκιάζει λίγο τη διάθεση σας, ακόμη κι αν δε συμβαίνει κάτι στη δική σας ζωή που να είναι δυσάρεστο. Αλλά μην αφήνεστε στην απογοήτευση. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ