21χρονη τηλεστάρ πέθανε σε επέμβαση λιποαναρρόφησης - Το κράτησε μυστικό από τους γονείς της & πήγε με φίλες της (φωτό)

Οι γονείς της Chethana κάνουν λόγο για αμέλεια από μέρους των χειρουργών

Την ζωή της, μετά από έγχείρηση αφαίρεσης λίπους, έχασε η 21χρονη τηλεστάρ από την Ινδία Chethana Raj.

Η ηθοποιός φέρεται να εισήχθη σε ιδιωτικό νοσοκομείο πλαστικής χειρουργικής στο Bengaluru της Karnataka, τη Δευτέρα, αλλά λέγεται ότι παρουσίασε επιπλοκές καθώς άρχισε να συσσωρεύεται υγρό στους πνεύμονές της.

Αργότερα πέθανε από καρδιακή ανακοπή, αφού μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε άλλο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί προσπάθησαν επί 45 λεπτά - δυστυχώς χωρίς επιτυχία - να την επεναφέρουν μέσω ΚΑΡΠΑ. 

 

 

 

 

Η νεαρή, η οποία έχει εμφανιστεί σε γνωστές σειρές όπως οι: Geetha, Doresaani και Olavina Nildana, καθώς και στην καναδική ταινία Havayaami, σύμφωνα με το metro.co.uk, δεν είχε ενημερώσει τους γονείς της και να πήγε στην κλινική μαζί με τις φίλες της.

 

 

 

 

Οι γονείς της Chethana κάνουν λόγο για αμέλεια από μέρους των χειρουργών, αφού ισχυρίζονται ότι έκαναν την επέμβαση χωρίς τον κατάλληλο εξοπλισμό.

«Ζήτησα από την κόρη μου να μην υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Είχε κάποιες επιπλοκές κατά τη διάρκεια της επέμβασης και το προσωπικό του νοσοκομείου ενημέρωσε τη γυναίκα μου ότι έχει πρόβλημα με την αναπνοή. Την μεταφέραμε σε άλλο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της» είπε ο πατέρας της στα ΜΜΕ, σύμφωνα με το timesofindia.gr.

Μιλώντας στο ινδικό ειδησεογραφικό πρακτορείο The Tribune, ο πατέρας της Govinda Raj είπε ότι η κόρη του εισήχθη στο νοσοκομείο στις 8:30 το πρωί της Δευτέρας χωρίς εκείνος να το γνωρίζει.

«Η κόρη μου πέθανε από αμέλεια του νοσοκομείου. Οι γιατροί έκαναν χειρουργική επέμβαση χωρίς τη συγκατάθεση των γονέων και χωρίς τον κατάλληλο εξοπλισμό», είπε και πρόσθεσε: «Η κόρη μου ήταν απολύτως καλά

«Κάποιος της είπε ότι είχε περισσότερο λίπος στη μέση και χωρίς να συμβουλευτεί κάποιο μέλος της οικογένειας πήγε για το χειρουργείο. Θα κινήσω νομικά κατά των αρχών του νοσοκομείου.»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ