Την κατέδωσε ο σύζυγός της! Καθηγήτρια έκανε σεξ με 17χρονη μαθήτριά της - ο απατημένος άνδρας βρήκε 100 παθιασμένα sms

Η Ortz κρατείται στην κομητεία Lawrence με εγγύηση 150.000 δολαρίων

Μια παντρεμένη καθηγήτρια - διευθύντρια χορωδίας σε γυμνάσιο της Πενσυλβάνια, συνελήφθη για σεξουαλική σχέση με μια μαθήτρια της, αφού ο εξαγριωμένος σύζυγός της ειδοποίησε τους υπεύθυνους.

Η Olivia Ortz, 26 ετών, τέθηκε υπό κράτηση τη Δευτέρα και της απαγγέλθηκαν δύο κατηγορίες για σεξουαλική δραστηριότητα με μια 17χρονη μαθήτρια του γυμνασίου Wilmington Area, ανέφερε το New Castle News, σύμφωνα με το nypost.com.

Ο σύζυγός της, ο οποίος έκανε ανεξάρτητη εργασία για το μουσικό τμήμα του σχολείου, βρήκε ενοχοποιητικά μηνύματα στο iPad της Ortz - αφού επέστρεψε στο σπίτι από ένα πρόσφατο ταξίδι που είχε κάνει στη Φλόριντα. Ο απατημένος σύζυγος ενημερωσε τη συνέχεια τον διευθυντή του σχολείου για τα παθιασμένα sms.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Olivia αρνήθηκε να παραδοθεί αμέσως και μάλιστα τραγούδησε σε μια τοπική συναυλία την Κυριακή πριν παραδοθεί τελικά την επόμενη μέρα.

Είναι αξιοσημείωτο ότι ο προκάτοχος της Ortz - ως μουσικός διευθυντής του σχολείου - Jonathan Priano, 37 ετών, αντιμετωπίζει παρόμοιες κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση μαθητριών.

Με την βοήθεια του συζύγου οι ερευνητές βρήκαν περισσότερα από 100 μηνύματα μεταξύ της καθηγήτριας και της μαθήτριάς της, που μιλούσαν μέσα από την εφαρμογή συνομιλίας του  Spotify. Το ζευγάρι φέρεται να είχε μια κωδική λέξη σε περίπτωση που κάποιος ανακάλυπτε την παράνομη σχέση τους. 

Μιλώντας στους αστυνομικούς η μαθήτρια παραδέχτηκε ότι πήγε στο σπίτι της δασκάλας όταν ο σύζυγός της έλειπε και ότι έκαναν σεξ σε πολλές περιπτώσεις Το κορίτσι είπε επίσης ότι επέστρεψε στο σπίτι της Ortz, αφού ο σύζυγός της ανακάλυψε τη σχέση τους, για να προσφέρει παρηγοριά στην δασκάλα της, αναφέρει το WTAE.

Οαστυνομικοίς μίλησαν ξανά με την έφηβη και τους γονείς της στις 5 Μαΐου, μετά την εκτέλεση οριστικού εντάλματος έρευνας, με την 17χρονη να τους λέει ότι οι δύο τους συνεχίζουν να έχουν επικοινωνία και πως είναι  ερωτευμένοι.

Η Ortz κρατείται στην κομητεία Lawrence με εγγύηση 150.000 δολαρίων και η επόμενη ακρόασή της έχει οριστεί για τις 25 Μαΐου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ