Η Τσιτσιολίνα ξαναχτυπά στα 70 της: Βλαντιμίρ Πούτιν θα σε απογειώσω στο κρεβάτι αν σταματήσεις τον πόλεμο (φωτό)

Η πρόταση της πρώην πορνοστάρ στον Ρώσο πρόεδρο

Ένα διαφορετικό μήνυμα ειρήνης έρχεται από την πρώην Ιταλίδα προνοστάρ Τσιτσιολίνα, η οποία υποσχέσθηκε μια νύχτα πάθους στον Βλαντιμίρ Πούτιν, αν εκείνος σταματήσει την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

Με τον πόλεμο να μαίνεται εδώ και 84 ημέρες και τις ειρηνευτικές συνομιλίες να έχουν σταματήσει εδώ και καιρό, πολλοί είναι αυτοί που με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο έχουν καλέσει τον Ρώσο πρόεδρο να αποσύρει τα στρατεύματά του.

Καμιά όμως πρόταση δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτή της 70χρονης πλέον Τσιτσιολίνα η οποία έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή της:  «Το μήνυμά μου για ειρήνη, κατά του πολέμου και για τον Ρώσο πρόεδρο Πούτιν. Προσφέρω τον εαυτό μου για μια νύχτα σεξ, με αντάλλαγμα την ειρήνη για την Ουκρανία, για τον ρωσικό λαό!».

Γεννημένη στις 26 Νοεμβρίου του 1951 η Cicciolina Ilona Staller, όπως είναι ολόκληρο το όνομά της, ασχολήθηκε με την πολιτική μετά την αποχώρησή της από τη βιομηχανία του πορνό και υπήρξε πρώην βουλευτής του ιταλικού κοινοβουλίου.

 

Σύμφωνα με το sktodaysnews.com δεν είναι η πρώτη φορά που η Ιταλίδα κάνει κάποια απρόμοια πρόταση, αφού και κατά την έναρξη του Πολέμου του Κόπλου είχε προτείνει κάτι ανάλογο στον τότε Ιρανικό ηγέτη Σαντάμ Χουσεΐν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ