Τριήμερο Αγίου Πνεύματος στην Τήνο - Εξερευνήστε τις άγνωστες ομορφιές του Κυκλαδίτικου νησιού

Σχεδόν ένας μήνας έμεινε για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ...

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος πλησιάζει και όλοι μας ψάχνουμε  ευκαιρία για απόδραση. 

Τι πιο όμορφο λοιπόν από το να πάρεις την οικογένειά σου, τους φίλους ή τον/την σύντροφό σου και να κάνει ένα ταξιδλακι αστραπή!  ταξιδέψεις 

Αγίου Πνεύματος στην Τήνο! 

Το Aeolos Bay 3* προσφέρει στους επισκέπτες μια αξέχαστη διαμονή στην Τήνο! Τα 69 δωμάτια του ξενοδοχείου είναι άρτια εξοπλισμένα με όλες τις παροχές και τις ανέσεις που θα χρειαστείτε για να απολαύσετε τις διακοπές σας σε ένα από τα ομορφότερα νησιά των Κυκλάδων. Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε προνομιακή θέση στο νησί, διαθέτει κήπο με πισίνα καιpool bar, room service και 24ωρη reception.

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να νοικιάσετε αυτοκίνητο η μοτοσικλέτα και να απολαύσετε θεραπείες μασάζ και περιποίησης, ενώ επίσης αναλαμβάνουμε και διοργάνωση εκδηλώσεων (με επιπλέον χρέωση). Επωφεληθείτε από την κεντρική μας τοποθεσία, τις άψογες υπηρεσίες και τις συμφέρουσες τιμές μας και απολαύστε μια αξέχαστη διαμονή στην Τήνο!
2 ημέρες / 1 νύχτα

από 75€/ Βραδιά

2 μέρες στο AEOLOS BAY HOTEL 3* στην Τήνο µε το δικό σας µέσο Ι.Χ. (χωρίς εκδροµές) με πρωινό

Το προσωπικό του Aeolos Bay θα φροντίσει ώστε να ικανοποιηθεί κάθε επιθυμία σας! Το ξενοδοχείο είναι ιδανικό για οικογένειες αλλά και ζευγάρια, δέχεται κατοικίδια (με τα απαραίτητα έγγραφα αποπαρασίτωσης και εμβολιασμού), ενώ για παιδιά έως 12 ετών δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ