Sylvester Stallone - Jennifer Flavin: 25 χρόνια γάμου! - Τα τρυφερά λόγια του 75χρονου για την επέτειο τους (φωτό)

Έχουν αποτήσει μαζί τρεις κόρες

Ο Sylvester Stallone γιόρτασε 25 χρόνια γάμο με την πανέμορφη γυναίκα του Jennifer Flavin.

Ο 75χρονος ηθοποιός και το 53χρονο μοντέλο και επιχειραματίας παντρεύτηκαν τον Μάιο του 1997 και είναι ένα από τα μακροβιότερα ζευγάρια της showbiz.

Με αφορμή την επέτειό τους ο Stallone δημοσίυσε στο Instgram μια σειρά από φωτογραφίες στις οποίες πέρα από το αγαπημένο ζεύγος βλέπουμε και τις τρεις κούκλες κόρες τους.

Δείτε όλες τις φωτό πατώντας το βελάκι στα δεξιά

 

 

«Ευτυχισμένη 25η επέτειος στην υπέροχη σύζυγό μου. Δεν υπάρχουν αρκετά λόγια για να περιγράψουν τι σημαίνει αυτή η απίστευτα ανιδιοτελής αφοσιωμένη, υπομονετική γυναίκα για τη ζωή μας και εύχομαι μόνο να γίνουν άλλα 25! Ευχαριστώ γλυκιά μου!» έγραψε στο post του.

 

 

 

 

 

 

Ο Stallone έχει παντρευτεί τρεις φορές. Σε ηλικία 28 ετών, στις 28 Δεκεμβρίου 1974, παντρεύτηκε τη Sasha Czack.

Απέκτησαν δύο γιους, τον Sage Moonblood Stallone (1976–2012), ο οποίος πέθανε από καρδιακή νόσο σε ηλικία 36 ετώ  και τον Seargeoh (γεννημένος το 1979), ο οποίος διαγνώστηκε με αυτισμό σε νεαρή ηλικία. Το ζευγάρι χώρισε στις 14 Φεβρουαρίου 1985.

 

 

 

 

 

 

Ο ηθοποιός στη συνέχεια παντρεύτηκε το μοντέλο και ηθοποιό Brigitte Nielsen στις 15 Δεκεμβρίου 1985 στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια. Ο γάμος τους (που διήρκεσε δύο χρόνια) και το διαζύγιό τους που ακολούθησε δημοσιοποιήθηκαν έντονα από τα ταμπλόιντ.

Τον Μάιο του 1997, παντρεύτηκε την Flavin, με την οποία έχει τρεις κόρες: Την 23χρονη Sistine, την την 25χρονη Sophia Rose και την 19χρονη Scarlet Rose.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ