Sports Illustrated Swimsuit: Η Kim Kardashian στο πρώτο της εξώφυλλο - ποζάρει με μικροσκοπικά μαγιό (φωτό)

«Είναι μεγάλη τιμή και όνειρο μου»

Το Sports Illustrated Swimsuit αποκάλυψε τη Δευτέρα ότι η Kim Kardashian είναι ένα από τα τέσσερα πρόσωπα που ποζάρει στο εξώφυλλό του για το τεύχος 2022.

Ήδη στα social media - τόσο της ίδιας, όσο και του περιοδικού - έχουν δημοσιευτεί φωτογραφίες της Kim, η οποία ποζάρει στον φακό του Greg Swales με μικροσκοπικά μπικίνι και αποκαλυπτικά ολόσωμα.

«OMG είμαι ένα κορίτσι με εξώφυλλο στο Sports Illustrated!!!! Το γυρίσαμε τον Ιανουάριο και ήταν τόσο δύσκολο να κρατήσουμε αυτό το εξώφυλλο μυστικό! Για την τοποθεσία επιστρέψαμε σε ένα από τα αγαπημένα μου μέρη στον κόσμο, τη Δομινικανή Δημοκρατία!

Είναι μεγάλη τιμή και όνειρο μου να βρίσκομαι στο εξώφυλλο του Sports Illustrated Swimsuit Edition. Στόχοι Bucket List!!!!» έγραψε η 41χρονη σε ανάρτηση της. Να σημειωθεί ότι αυτό είναι το πρώτο της cover για το γνωστό περιοδικό που έχει φιλοξενήσει πολλές διάσημες καλλονές.

Στο εξώφυλλο η μητέρα τεσσάρων παιδιών φωτογραφήθηκε φορώντας ένα nude μπικίνι, ενώ την είδαμε μεταξύ άλλων να φορά ένα metallic ολόσωμο με φερμουάρ στο μποστινό μέρος, το οποίο και είχε ανοιχτό για να αναδεικνύει τα κάλλη της και ένα μαύρο μπικίνι συνδυασμένο με μπλε ηλεκτρίκ γάντια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ