Βασίλισσα Ελισάβετ: Εμφάνιση - έκπληξη στο μετρό του Λονδίνου - Με κίτρινο σύνολο και ασορτί καπέλο (φωτό & βίντεο)

Εγκαινίασε τη νέα γραμμή

Εμφάνιση - έκπληξη από την βασίλισσα Ελισάβετ η οποία εγκαινίασε τη νέα γραμμή του Μετρό του Λονδίνου 

Η 96χρονη Βρετανίδα μονάρχης μετά τον περασμένο Οκτώβριο - οπότε και πέρασε μια νύχτα στο νοσοκομείο -  έχει αρχίσει να χάνει σημαντικές εκδηλώσεις και εκτελεί πλέον πολλά από τα καθήκοντά της εξ αποστάσεως.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BBC London (@bbclondon)

Είναι ενδεικτικό ότι δεν έδωσε το παρών κατά την έναρξη των εργασιών του Κοινοβουλίου, με την γιο και διάδοχό της πρίγκιπα Κάρολο να παίρνει την θέση της.

Ωστόσο τις τελευταίες ημέρες η royal έχει επιστρέψει στη δημόσια ζωή κάνοντας μια σειρά από εμφανίσεις, συμπεριλαμβανομένης εκείνης στο Royal Windsor Horse Show, που σηματοδότησε άλλωστε και την έναρξη των εορτασμών για τα 70 της χρόνια στον θρόνο.

Την Τρίτη (17/5) λοιπόν η royal κρατώντας το μπαστούνι της - αφού αντιμετωπίζει προβλήματα με την κινητικότητά της - και φορώντας ένα κίτρινο σύνολο με ασορτί καπέλο, εγκαινίασε τη νέα γραμμή του Μετρό «Elizabeth», που πήρε το όνομά της. Η Ελισάβετ φάνηκε χαμογελαστή και ευδιάθετη.

Η εκδήλωση έγινε στον σταθμό Paddington, στο δυτικό Λονδίνο και στη βασίλισσα δόθηκε μια προπληρωμένη κάρτα για το Μετρό (Oyster), ωστόσο η ίδια δεν χρησιμοποίησε την γραμμή του τρένου. Είχε την τιμή όμως να «χτυπήσει» το πρώτο εισιτήριο!

Τη  βασίλισσα, η οποία και συνοδευόταν από τον γιο της πρίγκιπα Έντουαρντ, υποδέχτηκαν ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον και ο δήμαρχος του Λονδίνου Σαντίκ Καν.

«Γιορτάζουμε τα εγκαίνια της γραμμής Elizabeth! Έχοντας ονομαστεί προς τιμήν της Βασίλισσας, σήμερα η Αυτού Μεγαλειότης και ο Κόμης του Γουέσεξ επισκέφτηκαν το σταθμό Paddington πριν από το άνοιγμα της νέας γραμμής για τους επιβάτες την επόμενη εβδομάδα.

Η Βασίλισσα και ο Κόμης συνάντησαν εκείνους που εργάστηκαν στο έργο, καθώς και εκείνους που θα διευθύνουν τον σιδηρόδρομο - συμπεριλαμβανομένων των μαθητευόμενων, των οδηγών και του προσωπικού του σταθμού» αναφέρεται σε σχετική ανάρτηση που έχει γίνει από το παλάτι στα social media,

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ