Μπαλί, ένα ταξίδι στο εξωτικό «νησί των θεών»: Μεθύστε με αρώματα στον τροπικό αέρα, απολαύστε εμπειρίες, αξιοθέατα (φωτό)

 Μια επίσκεψη στο Μπαλί ενεργοποιεί τις αισθήσεις

Το Μπαλί είναι ένα από τα πιο δημοφιλή νησιά ολόκληρου του Ινδονησιακού αρχιπελάγους. Μια επίσκεψη εδώ ενεργοποιεί τις αισθήσεις - το μεθυστικό άρωμα του θυμιάματος και του γαρίφαλου αναδύεται στον τροπικό αέρα.

Το μικροσκοπικό αυτό νησί είναι πλούσιο σε φυσική ομορφιά, με δεκάδες αξιοθέατα και δυνατότητες δραστηριοτήτων για κάθε είδους ταξιδιώτη. Οι surfers έρχονται για τα θρυλικά κύματα, οι πεζοπόροι μπορούν να περάσουν από ηφαιστειακές κορυφές και από ομιχλώδεις καταρράκτες και οι ποδηλάτες να ποδηλατούν μέσα σε καταπράσινα τοπία με ορυζώνες και παραδοσιακά χωριά.

Η πλούσια σκηνή τέχνης του νησιού είναι μια ακόμη ταξιδιωτική εμπειρία, ενώ αν επιδιώκετε την χαλάρωση, η πνευματικότητα προσθέτει ακόμα ένα στρώμα στην μυστηριακή του γοητεία. Η παρακολούθηση των ιερών τελετών στους θαυμαστούς ναούς είναι από τις κορυφαίες στιγμές που θα βιώσετε κατά την παραμονή σας στο Μπαλί!

Τα Manessis Travel έχουν να μας προτίνουν ένα μοναδικό ταξίδι με την τιμή να ξεκινά από 1090€ (9 ημέρες / 6 νύχτες).

Αναχωρήσεις: 11/6, 25/6, 9/7, 23/7, 13/8, 22/10

Πληροφορίες πακέτου

10 μέρες Ντενπασάρ - Νούσα Ντούα - Δάσος με μαϊμούδες - Ηφαίστειο Κινταμάνι - Ορυζώνες Τεγκαλαλάνγκ - Εκδρομή στην Κούτα και στον ναό Τάνα Λοτ. Διαμονή στο ξενοδοχείο Merusaka Nusa Dua 5*/πρώην Inaya Putri Bali Hotel 5* στη Νούσα Ντούα με πρωινό καθημερινά. 

Πρόγραμμα εκδρομής

1η ΜΕΡΑ Αθήνα - Ντενπασάρ/Μπαλί

Πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για το τροπικό νησί της Ινδονησίας, το Μπαλί. Η οργιώδης βλάστηση, οι καταπράσινοι κλιμακωτοί ορυζώνες, τα ηφαίστεια, τα παραδοσιακά χωριουδάκια, τα εκπληκτικά χειροτεχνήματα (ξυλόγλυπτα, κεραμικά, μπατίκ, κοσμήματα, μάσκες κλπ.), οι θαυμαστοί Ινδουιστικοί ναοί, οι πολυπληθείς εκδηλώσεις λατρείας, οι υπέροχες παραλίες και πάνω απ΄ όλα οι ίδιοι οι Μπαλινέζοι με τα αφοπλιστικά τους χαμόγελα, αποτελούν τα συστατικά μιας μοναδικής ταξιδιωτικής εμπειρίας.

2η ΜΕΡΑ - Ντενπασάρ - Νούσα Ντούα

Άφιξη στο Μπαλί, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ  - Νούσα Ντούα - Δάσος με μαϊμούδες - Ηφαίστειο Κινταμάνι - Ορυζώνες Τεγκαλαλάνγκ - Νούσα Ντούα

Η σημερινή μέρα περιλαμβάνει επίσκεψη στο δάσος με τις μαϊμούδες, στο ηφαίστειο Κινταμάνι και στους ορυζώνες Τεγκαλαλάνγκ (Tegalalang). Το δάσος με τις μαϊμούδες (Ubud Monkey Forest) βρίσκεται μέσα στο χωριό Παντανγκτεγκάλ (Padangtegal), οι κάτοικοι του οποίου το θεωρούν ως ένα σημαντικό πνευματικό, οικονομικό και εκπαιδευτικό κέντρο. 

4η ΜΕΡΑ - Νούσα Ντούα, Εκδρομή στην Κούτα και στον ναό Τάνα Λοτ

Σήμερα θα επισκεφθούμε την τουριστική πρωτεύουσα του νησιού, την Κούτα, με τα άφθονα μπαράκια, τις τοπικές ταβέρνες (βαρούνγκ), τις πολυάριθμες αγορές σε είδη ρουχισμού και όχι μόνο, καθώς και την μεγάλη παραλία - πόλο έλξης για τους απανταχού σέρφερς. Στη συνέχεια θα θαυμάσουμε τον εντυπωσιακό ναό Τάνα Λοτ, ο οποίος είναι κτισμένος στην κορυφή ενός βράχου στον Ινδικό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

5η ΜΕΡΑ - Νούσα Ντούα, Ελεύθερες μέρες

Ημέρες αφιερωμένες στην ξεκούραση και σε διάφορες θαλάσσιες δραστηριότητες. Η λευκή ακρογιαλιά και η ήρεμη θάλασσα σας προκαλούν για κολύμπι, ενώ ο κοραλλιογενής ύφαλος είναι ιδανικός για τους λάτρεις των καταδύσεων. Οικονομικές αγορές, διασκέδαση για κάθε γούστο και γαστρονομικές απολαύσεις, συμπληρώνουν με τον καλύτερο τρόπο τη διαμονή σας!

6η ΜΕΡΑ - Νούσα Ντούα, Ελεύθερες μέρες

Ημέρες αφιερωμένες στην ξεκούραση και σε διάφορες θαλάσσιες δραστηριότητες. 

7η ΜΕΡΑ - Νούσα Ντούα, Ελεύθερες μέρες

Ημέρες αφιερωμένες στην ξεκούραση και σε διάφορες θαλάσσιες δραστηριότητες. 

8η ΜΕΡΑ - Νούσα Ντούα - Ντενπασάρ - Πτήση για την Αθήνα

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και επιβίβαση στην πτήση για την Αθήνα μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

9η ΜΕΡΑ - Άφιξη στην Αθήνα

Αθήνα

Δείτε εδώ όλες τις πληροφορίες για το ταξίδι στο Μπαλί.

*Φωτογραφίες via manessistravel.gr

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ