H Grecian Style εμφάνιση της Αντιγόνης Κουλουκάκου στις Κάννες - Πότε πόζαρε στο κόκκινο χαλί η Ελληνίδα ηθοποιός & μοντέλο (φωτο)

Σαν Ελληνίδα θεά....

Ψηλή, μελαχρινή, έχοντας περπατήσει στις πασαρέλες διάσημων οίκων μόδας, αλλά και απίστευτη ηθοποιός. 

Τα λόγια είναι λίγα για να περιγράψουν την  Αντιγόνη Κουλουκάκου. Η πρωταγωνίστρια στην ''Γη της Ελιάς΄'', έχει εμπειρία στις red carpet εμφανίσεις, όπως αυτές των Καννών και της Βενετίας. 

Στο Φεστιβάλ Καννών η ίδια βρέθηκε το 2018 και μας άφησε με το στόμα ανοικτό με την εμφάνισή της. Η ίδια μάλιστα, λίγες ώρες πριν ανοίξει το κόκκινο χαλί του διασημότερου Φεστιβάλ Κινηματογράφου,  δημοσίευσε μια φωτογραφία της από την red carpet εμφάνισή της. 

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου είχε ντυθεί σαν θέα της αρχαίας Ελλάδας με ένα αποκαλυπτικό μαύρο φόρεμα με σκίσιμο στο πλάι και βαθύ ντεκολτέ.

Συγκεκριμένα είχε βρεθεί για πρώτη φορά στο 71ο Φεστιβάλ κινηματογράφου για την πρεμιέρα της ταινίας «Burning». 

Πρόκειται για το αινιγματικό φιλμ του Λι Τσανγκ-ντονγκ, βασισμένο σε ένα διήγημα του Χαρούκι Μουρακάμι.  Στην ανάρτησή της έγραψε συγκεκριμένα: '' #mood Cannes Την πρώτη σου φορά θα τη θυμάσαι για πάντα. 

Καλή επιτυχία στον Πάνο Κούτρα με τη ταινία Dodo κ στην Εύη Καλογηροπούλου με τη μικρού μήκους Στον Θρόνο του Ξέρξη, καθώς κ στον Γιώργο Πυρπασόπουλο για τη συμμετοχη του στη ταινια του David Cronenberg''. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ