Πολύκροτη δίκη Ντεπ - Χερντ: Η Amber παραδέχτηκε ότι δεν έδωσε ποτέ τα 7 εκατ. δολάρια του διαζυγίου σε φιλανθρωπίες

Η δίκη που έχει μετατραπέι σε... σίριαλ για εκατομμύρια Αμερικανούς. 

Συνεχίζεται η δίκη ου Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ και συνεχώς βγαίνουν στην φόρα νέες αποκαλύψεις για την σχέση των δύο ηθοποιών. 

Την Δευτέρα η δικηγόρος του Τζόνι Ντεπ, Καμίλ Βάσκεζ, η οποία έχει έρθει πολύ κοντά με τον ηθοποιό και δεν είναι λίγοι αυτοί που μιλούν για έναν νέο έρωτα, πίεσε με τις ερωτήσεις της τη Χερντ, για τα χρήματα διαζυγίου που υποσχέθηκε να δώσει σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

 

 

Μετά από αυτή την αποκάλυψη η Άμπερ Χερντ θα μπορούσε να αντιμετωπίσει αστυνομική έρευνα εν μέσω ισχυρισμών για ψευδορκία, δήλωσαν νομικοί εμπειρογνώμονες, αφού η σταρ παραδέχτηκε ότι δεν έδωσε 3,5 εκατομμύρια δολάρια από τον διακανονισμό του διαζυγίου της με τον Τζόνι Ντεπ σε φιλανθρωπικό ίδρυμα - παρά το γεγονός ότι το είχε πει στο Ανώτατο Δικαστήριο.

Μετά το διαζύγιο του ζευγαριού το 2016, η κα Heard δήλωσε ότι θα μοιραστεί το ποσό των 5,5 εκατομμυρίων λιρών (7 εκατομμυρίων δολαρίων) μεταξύ του Νοσοκομείου Παίδων του Λος Άντζελες και της Αμερικανικής Ένωσης Πολιτικών Ελευθεριών (ACLU).

Αλλά καταθέτοντας στοιχεία στη δίκη τους για συκοφαντική δυσφήμιση τη Δευτέρα, η Heard είπε ότι δεν έχει κάνει ακόμη την πλήρη δωρεά "επειδή ο Johnny μου έκανε μήνυση για 50 εκατομμύρια δολάρια τον Μάρτιο του 2019". 

 

 

Η δικηγόρος του Depp, Camille Vasquez, υποστήριξε επίσης χθες ότι η Heard είχε τα χρήματα πριν από την αγωγή, αλλά δεν τα δώρισε όπως είχε υποσχεθεί.

Η αποκάλυψη οδήγησε σε κατηγορίες ότι η Heard παραπλάνησε το κοινό όταν μίλησε για τις δωρεές σε εκπομπές και ότι μπορεί να είπε ψέματα ενόρκως αναφέρει η Daily Mail.

Ο Τέρενς Ντόχερτι της Αμερικανικής Ένωσης Πολιτικών Ελευθεριών, στα τέλη του περασμένου μήνα κλήθηκε από τη νομική ομάδα του Ντεπ και επιβεβαίωσε ότι η Χερντ δεν τους έδωσε ποτέ τα 3,5 εκατομμύρια δολάρια. Κατέθεσε ότι τελικά πήραν 1,3 εκατομμύρια δολάρια, κάτι περισσότερο από το ένα τρίτο και 500 χιλιάδες δολάρια από τον τότε φίλο της και δισεκατομμυριούχο, Έλον Μασκ.

Ο Ντόχερτι κατέθεσε επίσης στο δικαστήριο ότι η Χερντ έκοψε κάθε επικοινωνία με τον οργανισμό το 2019.

Η Βάσκεζ λοιπόν αποφάσισε να πιέσει την Άμπερ Χερντ στη χθεσινή της κατάθεση, λέγοντας πως η πρώην σύζυγος του Ντεπ δεν δώρισε τα 7 εκατομμύρια δολάρια.

«Αυτό είναι λάθος», απάντησε η Χερντ, προκαλώντας το γέλιο της δικηγόρου.


Η Βάσκεζ αναδιατύπωσε την ερώτησή της: «Κυρία Χερντ, δεν έχετε ακόμη δωρίσει το ποσό που λάβατε από τον διακανονισμό του διαζυγίου των επτά εκατομμυρίων δολαρίων σε φιλανθρωπικούς σκοπούς, έτσι δεν είναι;»

«Λάθος, υποσχέθηκα το σύνολο των επτά εκατομμυρίων σε φιλανθρωπικό σκοπό και σκοπεύω να εκπληρώσω αυτές τις υποχρεώσεις», αποκρίθηκε η ηθοποιός.

Η Βάσκεθ προσπάθησε πολλές φορές να τη διακόψει, επισημαίνοντας ότι δεν απαντούσε στην ερώτηση κι εξηγώντας πως άλλο πράγμα είναι η δωρεά και άλλο η υπόσχεση.

«Χρησιμοποιώ την υπόσχεση και τη δωρεά ως συνώνυμα μεταξύ τους… Έτσι πληρώνονται οι δωρεές», με τη Βάσκεζ να της εξηγεί πως το ένα είναι υπόσχεση και το άλλο εκπλήρωση, προσθέτοντας:

«Με σεβασμό, κα Χερντ, δεν είναι αυτή η ερώτησή μου. Μέχρι σήμερα, δεν έχετε πληρώσει 3,5 εκατομμύρια δολάρια από τα δικά σας χρήματα στην ACLU, ναι ή όχι;».

Η Άμπερ τελικά υποχώρησε, λέγοντας: «Δεν έχω πληρώσει ακόμα».

Φωτό: ΑΠΕ/EPA POOL

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ