The Modernist: Ξενοδοχείο & Διαμονή για τον σύγχρονο ταξιδιώτη (φωτό)

Mια μοναδικά σχεδιασμένη, αυθεντική και ολιστική εμπειρία φιλοξενίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Το Modernist είναι ένα από τα ξενοδοχεία σημεία αναφοράς σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη απέσπασε το βραβείο «Καλύτερο City Style Ξενοδοχείο» στα 100% Hotel Design Awardsτα οποία υμνούν τον Αρχιτεκτονικό τους Σχεδιασμό αλλά και το μοναδικό τους Design.

Το Τhe Modernist Φιλοδοξεί να προσφέρει μια σύγχρονη και αυθεντική εμπειρία φιλοξενίας που εξάπτει την περιέργεια και μένει ανεξίτηλη στη μνήμη. Διακρίνεται από μια ιδιαίτερη φιλοσοφία και αισθητική, σαν ένα αόρατο νήμα που συνδέει το ξενοδοχείο με τον κόσμο. Υποστηρίζει πραγματικά την τοπική μας κοινότητα και παρέχει μια μοναδικά σχεδιασμένη, αυθεντική και ολιστική εμπειρία φιλοξενίας.

Πηγή: themodernisthotels.com

ΔΩΜΑΤΙΑ - FEEL GOOD
Τα δωμάτια είναι σύγχρονοι χώρους διαβίωσης. Η λιτή αλλά κομψή διακόσμηση τους, σε συνδυασμό με ρετρό στοιχεία, τους προσδίδει μια ξεχωριστή φυσιογνωμία. Σχεδιασμένα ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε επισκέπτη, τα δωμάτια διατίθενται σε διαστάσεις S, M, L και XL, έχοντας το καθένα το δικό του ιδιαίτερο χαρακτήρα, ξεχωριστές αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες και μια αρμονία που πηγάζει από τα ειδικά σχεδιασμένα έπιπλα και τον φωτισμό. Διαφοροποιούνται μόνο ως προς τα μπαλκόνια, που ποικίλλουν σε μέγεθος και θέα.

Πηγή: themodernisthotels.com

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ - ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΩΜΑΤΙΟ
Μικρές λεπτομέρειες και ιδιαίτερες πινελιές συνδυάζονται αρμονικά με απλές απολαύσεις και ανέσεις τόσο φυσικές που στο τέλος ίσως ευχηθείτε να μπορούσατε να μείνετε για πάντα εδώ.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ - THE MODERNIST WAY

Πηγή: themodernisthotels.com

Τα πάντα στο Modernist σχετίζονται με τη χαλάρωση στις «κλεμμένες» στιγμές της καθημερινότητας: η απολαυστική αίσθηση που προσφέρουν τα φρεσκοσιδερωμένα, βαμβακερά σεντόνια και που για κάποιο λόγο δεν είναι ποτέ η ίδια στο σπίτι. Η νωχελική παρατήρηση της οροφής, αφήνοντας το βλέμμα να παρασυρθεί από τα παιχνιδίσματα του φωτός που φιλτράρεται μέσα από τις κουρτίνες, καθώς κουνιούνται ελαφριά με το αεράκι. Το χαλαρωτικό μπάνιο, που κρατά λίγο παραπάνω από το συνηθισμένο καθώς δοκιμάζετε μεμιάς όλα τα προϊόντα περιποίησης, ζητώντας ακόμη περισσότερα, απλά επειδή μπορείτε.

Πηγή: themodernisthotels.com

Οι αγαπημένες μουσικές επιλογές, που εναλλάσσονται με τις προτάσεις των τοπικών ραδιοφωνικών σταθμών, μέσα από τα Marshall ηχεία. Τα αγαπημένα διεθνή περιοδικά με θέμα τον πολιτισμό, τα ταξίδια, την αρχιτεκτονική και το design που μπορείτε να ξεφυλλίζετε για ώρες. Οι προτάσεις μας για καλό φαγητό και ενδιαφέρουσες περιηγήσεις. Και φυσικά όλα αυτά με μια φυσική αρμονία και λογική που χαρακτηρίζει καθετί λειτουργικό: σαν να φοράς για λίγες μέρες ένα κοστούμι ειδικά ραμμένο στα μέτρα σου, το οποίο όμως δεν χρειάστηκε να προβάρεις ούτε μια φορά.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ - ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

Πηγή: themodernisthotels.com

Η σύμπραξη με την τοπική δημιουργική κοινότητα τέθηκε εξαρχής ως προτεραιότητα. Από τα ειδικά προϊόντα περιποίησης μπάνιου και τον σχεδιασμό των χώρων, έως τις όμορφες ενδυμασίες του προσωπικού, έχει καταβάλει κάθε προσπάθεια ώστε να χρησιμοποιηθούν αντικείμενα που δημιούργησαν ορισμένοι από τους πιο ταλαντούχους και δραστήριους σχεδιαστές και δημιουργούς της πόλης μας.

SHOP - ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ MODERNIST ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ


Πηγή: themodernisthotels.com

Το eshop περιέχει όλα όσα θα βρείτε στο φυσικό κατάστημά που βρίσκεται στο λόμπι του Modernist. Το κατάστημά διαθέτει και ανανεώνει συνεχώς μια προσεκτικά επιλεγμένη συλλογή προϊόντων, ειδικά σχεδιασμένων, που αντλούν έμπνευση από την εμπειρία Modernist και παράλληλα την συμπληρώνουν.

The Modernist - Αθήνα

Ι.Γενναδίου 4

106 76 Αθήνα, Ελλάδα

+30 216 0002130 athens@themodernisthotels.com

The Modernist - Θεσσαλονίκη

Ερμού 32

54623 Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

+30 2316 009990

thessaloniki@themodernisthotels.com

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αντλήσετε στην ιστοσελίδα του ξενοδοχείου:

https://www.themodernisthotels.com/el/

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ