Βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας: 51 ετών γίνεται σήμερα η πιο καλοντυμένη Royal της Ευρώπης - Οι best εμφανίσεις της

Μερικές από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της...

Γενέθλια σήμερα για την βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας που έκλεισε τα 51 της χρόνια. Με την αφορμή αυτή λοιπόν βρήκαμε μερικά από τα επίσημα φουστάνια της πιο πολύχρωμης royal!

 

Γεννημένη ως Μάξιμα Σορρεγιέτα Σερρούτι στην Αργεντινή, γνώρισε τον πρίγκιπα Γουλιέλμο Αλέξανδρο το 1999. Αρραβωνιάστηκαν το 2001 και το επόμενο έτος ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας.

 

 

Πλέον εκείνος ο βασιλιάς της Ολλανδίας (η μητέρα του παρέδωσε τον θρόνο το 2013) και εκείνη η βασίλισσα του. Μαζί έχουν αποκτήσει και τις τρεις πριγκίπισσές τους Αμαλία, Αλεξία και Αριάδνη.

 

 

Μέσα στα χρόνια λοιπόν η Μάξιμα έχει κάνει πολλές εμφανίσεις με την ίδια συχνά να επιλέγει κάποιο έντονο χρώμα, όπως το κίτρινο, το πράσινο και το πορτοκαλί.

 

 

 

 

Και αφού σήμερα έχει τα γενέθλιά της είπαμε να ψάξουμε μερικές από τις πιο φαντασμαγορικές τουαλέτες και τα καλά φορέματα που έχει φορέσει.

 

 

 

Η αλήθεια είναι ότι γενικά οι roylas - με πρώτη και καλύτερη φυσικά την βασίλισσα Ελισάβετ της Αγγλίας - επιλέγουν έντονα χρώματα στα ρούχα τους και η βασίλισσα της Ολλανδίας δεν αποτελεί εξαίρεση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ