Η Δούκισσα Νομικού πριγκίπισσα μιας βραδιάς - Ο απίθανος 60ς κότσος και η εκθαμβωτική τουαλέτα (φωτό)

Η λαμπερή της εμφάνιση

Η Δούκισσα Νομικού, η οποία και προλόγισε την εκδήλωση, ήταν η πριγκίπισσα της ξεχωριστής βραδιάς που διοράνωσε ο Bulgari και ο οίκος Kessaris.

Ο Bulgari έχει έναν ιδιαίτερο και στενό δεσμό με την Ελλάδα, καθώς ο Sotirio Bulgari, ιδρυτής του οίκου, ήταν ένας ταλαντούχος αργυροχόος ελληνικής καταγωγής.  Αυτός ο δεσμός τιμήθηκε πρόσφατα με τα εγκαίνια της Bulgari boutique στην Αθήνα, σε συνεργασία με τον οίκο Kessaris, επί 30 χρόνια συνεργάτη του brand.

Την επιτυχημένη αυτή πορεία και συνεργασία μεταξύ των δύο εμβληματικών οίκων, συνεχίζουν επάξια ο Βασίλης και η Αναστασία Καίσαρη, η νέα γενιά της οικογένειας Καίσαρη, με το ίδιο αμείωτο πάθος για δημιουργία.

Απαστράπτουσα η παρουσιάστρια, μοντέλο και δημιουργός της Doukissa Nomikou Collection, εμφανίστηκε με μια εκθαμβωτική, αστραφτερή τουαλέτα σε μπλε χρώμα.

Σε σχετική ανάρτηση που έχει κάνει στο Instagram η Νομικού ευχαριστεί μεταξύ άλλων την Σίλια Κριθαριώτη, αφού το υπέροχο αυτό φόρεμα να είναι μια δημιουργία της διάσημης Ελληνίδας σχεδιάστριας μόδας.

Ο Hair Artist Βασίλης Μπουλουμπάσης επιμελήθηκε τα μαλλιά της Δούκισσας φτιάχνοντας ένα απίθανο 60ς κότσο, ενώ ο Makeup Artist Παντελής Τουτουντζής ανέλαβε το μακιγιάζ τονίζοντας το βλέμμα της με λαμπερή σκιά σε παστέλ τόνους και προσθέτοντας ένα διακριτικό ροζ κραγιόν στα χείλη.

 

 

 

 

 

 

Το λαμπερό look είχε ολοκληρωθεί με διάφανα πέδιλα διακοσμημένα με στρας και φυσικά με φανταστικά κοσμήματα

Η Bulgari άλλωστε έχει καθιερώσει τη φήμη της ιταλικής υπεροχής με την εξαιρετική δεξιοτεχνία που διαθέτει στις μοναδικές δημιουργίες των κοσμημάτων της. Στο πέρας των δεκαετιών, ο οίκος έχει εδραιώσει ένα ξεχωριστό στυλ κοσμημάτων με πολύτιμους λίθους σε ζωηρούς χρωματικούς συνδυασμούς διαθέτοντας απεριόριστη λεπτομέρεια στην κατασκευή τους

Το brand επαναπροσδιόρισε τους κανόνες της κοσμηματοποιΐας λανσάροντας νέες τάσεις που ξεχώρισαν ως icons του σύγχρονου design. Όλες οι δημιουργίες της Bulgari είναι μοναδικά έργα τέχνης.

*Φωτογραφίες: Panoulis Photography

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ