Έλον Μάσκ: Ανακοίνωσε ότι δεν αγοράζει το Twitter - Ζητά εγγυήσεις ότι οι πλαστοί λογαριασμοί αντιστοιχούν σε λιγότερο από το 5% (βίντεο)

Η αγορά του Twitter δεν μπορεί να προχωρήσει...

Ο ιδιοκτήτης της Tesla Έλον Μασκ ανακοίνωσε σήμερα ότι η εξαγορά του Twitter δεν θα υλοποιηθεί αν δεν υπάρξει εγγύηση ότι λιγότερο από το 5% των λογαριασμών της πλατφόρμας είναι πλαστοί.

«Ο εκτελεστικός διευθυντής του Twitter αρνήθηκε χθες να δώσει αποδεικτικά στοιχεία ότι λιγότερο από το 5% των λογαριασμών είναι πλαστοί», έγραψε στο Twitter ο Ιλον Μασκ, που έχει 94 εκατομμύρια followers.

«Μέχρι να το κάνει αυτό, η συναλλαγή δεν μπορεί να προχωρήσει», πρόσθεσε.

 

 

Ο Μασκ αναφερόταν στις διευκρινίσεις που δόθηκαν χθες από τον επικεφαλής του Twitter Παράγκ Αγκραβάλ σχετικά με τα μέτρα που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση των spam και των πλαστών λογαριασμών σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Ο ιδιοκτήτης της Tesla του απάντησε με το emoji που έχει σχήμα κου@...δας.

 

 

Σε βιντεοδιάσκεψη που έγινε χθες, ο ίδιος δήλωσε επίσης ότι κατά τις εκτιμήσεις του, οι πλαστοί λογαριασμοί ανέρχονται σε τουλάχιστον 20% των χρηστών του Twitter, σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg και τα tweet των προσώπων που ήταν παρόντα.

Το Twitter δεν απάντησε στην τελευταία εξυπνάδα του επιχειρηματία. Η μετοχή του Twitter υποχώρησε κατά 3,5% στις ηλεκτρονικές συναλλαγές πριν από την έναρξη της συνεδρίασης της Wall Street.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ