Made in Greece τα νυφικά Vasia Tzotzopoulou: Ρομαντικά, μινιμαλιστικά, παραμυθένια - Για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής σας (φωτό)

Η πιο όμορφη στιγμή της ζωής σας ίσως να έχει φτάσει και οι προετοιμασίες για το γάμο των ονείρων σας να είναι πυρετώδεις.

Η νύφη πρέπει να είναι πανέμορφη και να λάμπει μέσα στο άσπρο της νυφικό, γι' αυτό και η επιλογή του δεν είναι απλή υπόθεση.

Πρέπει να είναι elegant και αέρινο και θηλυκό, να αγκαλιάζει το σώμα της γυναίκας και να αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά της. Με βάση αυτά τα χαρακτηριστικά σχεδιάζει τα νυφικά της συλλογής της η Βάσια Τζοτζοπούλου. 

 

 

 

 

 

 

Μοιάζουν να είναι βγαλμένα από παραμύθι, πραγματικά στολίδια που ενισχύονται από μία μοναδική θεατρικότητα. 

Καθαρές γραμμές, luxury υφάσματα που αγαπούν το γυναικείο σώμα. Μεταξωτά τούλια, γαλλικές δαντέλες (αποκλειστικά από τον οίκο Sophie Hallette Paris), χειροποίητες τρέσες - δεμένα αριστοτεχνικά -δημιουργούν γυναικείες φιγούρες που αποπνέουν έναν αιθέριο δυναμισμό. 

 

 

 

 

 

 

Νυφικά εμπνευσμένα από τη δημιουργό τους και ραμμένα από τους καλύτερους επαγγελματίες στο Μιλάνο (η κύρια συνεργάτιδα της εργάζεται στον οίκο Dolce & Gabbana) και την Αθήνα.

Η Βάσια Τζοτζοπουλου μεγάλωσε στα Γρεβενά μέσα στα υφάσματα και τα ρούχα. Η πορεία της στο χώρο του ρούχου ξεκίνησε το 2002, τότε που άνοιξε το δικό της χώρο στο Κολωνάκι, το Passion Alley και ξεκίνησε να δημιουργεί t-shirts, φορέματα, καφτάνια, νυφικά, καθώς και κοστούμια για θεατρικές παραστάσεις.

 

 

 

 

Οι γυναίκες αγάπησαν το ύφος της και οι δημιουργίες της φορέθηκαν και φοριούνται από πολλές επώνυμες Ελληνίδες. Τα τελευταία χρόνια απολαμβάνει τη δημιουργία νυφικών που της δίνει την ευκαιρία να ξεδιπλώσει όλες τις γνώσεις και τις αισθήσεις της και να μπει μέσα σ ’ένα όμορφο ρόλο στη ζωή της γυναίκας, αυτό της νύφης!

Αέρινες δημιουργίες που αποπνέουν ρομαντισμό και κάνουν την πιο όμορφη στιγμή κάθε γυναίκας ακόμα πιο ξεχωριστή.

Δείτε περισσότερα σχέδια στο www.vasiatzotzopoulou.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ