Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Είναι μια πιο θετική μέρα σε σχέση με τις προηγούμενες που ήταν ρευστές και έντονες λόγω της Σεληνιακής έκλειψης...

Αναλυτικά οι προβλέψεις...

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον πιο εξωστρεφή και ενθουσιώδη Τοξότη σήμερα από το πρωί, σχηματίζοντας μια όψη χιαστί με τον Ουρανό και φέρνοντας κάποια απρόοπτα μέσα στη μέρα, αλλά και ένα υπέροχο τρίγωνο με την Αφροδίτη στον Κριό που ευνοεί τις σχέσεις και τις επαφές μας.

Σε κάθε περίπτωση είναι μια πιο θετική μέρα σε σχέση με τις προηγούμενες που ήταν ρευστές και έντονες λόγω της Σεληνιακής έκλειψης, οπότε ας την εκμεταλλευτούμε αναλόγως. Περισσότερο ευνοούνται τα ζώδια της φωτιάς: Κριοί, Λέοντες, Τοξότες.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη κινείται σε γνώριμα ύδατα για το ζώδιο σας, στον φιλικό σας Τοξότη, και ξυπνάει μέσα σας τον «ιό» της περιπέτειας. Καθώς θα τριγωνίσει την Αφροδίτη στο ζώδιο σας, σας κάνει σχεδόν ασταμάτητους στο να ψάξετε να βρείτε τι καινούριο θα σας συναρπάσει. Πάντα άλλωστε ένας Κριός θα ψάξει να βρει τη διαφυγή του από τα δύσκολα και να ανοίξει τους ορίζοντες του. 

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Σελήνη να περιδιαβαίνει σε όλη τη διάρκεια της μέρας τον Τοξότη, μπορεί να νιώθετε κάποια σύννεφα να μαζεύονται πάνω από το κεφάλι σας και να υπάρχει ένας συναισθηματικός αναβρασμός. Μπορεί να βγουν στην επιφάνεια ζήλιες σε μια ερωτική σχέση, μπορεί να υπάρχει ένα θέμα με ένα φίλο-η ή συνεργάτη που σας κάνει να αμφισβητείτε την εμπιστοσύνη που δείχνετε. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι σχέσεις θέλουν φροντίδα και χρόνο για να μπορέσουν να αναπτυχθούν και να είναι ικανοποιητικές. Σήμερα, με τη Σελήνη απέναντι σας στον Τοξότη σε όλη τη διάρκεια της μέρας, αφιερώστε τον χρόνο και την ενέργεια σας σ’ αυτές. Άλλωστε είναι η προτεραιότητα της μέρας για σας. Δεν πειράζει αν μια μέρα δεν δώσετε όλη σας την ενέργεια στη δουλειά ή τις υποχρεώσεις.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ