Ελένη Ράντου - Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Ζωγράφος η κόρη τους - ενθουσίασε με την έκθεσή της (φωτό & βίντεο)

«Οι γονείς μου με ενθάρρυναν στο να κάνω αυτό που αγαπάω»

Την ατομική της έκθεση ζωγραφικής, με τίτλο «Περί Οικειότητας», παρουσίασε η Νικολέττα Παπακωνσταντίνου στην γκαλερί Αγκάθι.

Φυσικά το παρών έδωσαν οι γονείς της Βασίλης Παπακωνσταντίνου και  Ελένη Ράντου, οι οποίο μίλησαν με συγκίνηση στην κάμερα του MEGA Καλημέρα.

«Είμαι βαθιά συγκινημένος, δεν μπορώ καν να μιλήσω… είναι φοβερό… το πουλάκι μας… Μεγάλωσε μαζί μας και αυτονομήθηκε. Μεγάλωσε σε ένα ήμερο περιβάλλον, χωρίς τσακωμούς… Με την Ελένη Ράντου έχουμε μια αρμονική ζωή και αγαπιόμαστε» είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός καλλιτέχνης.

Η αγαπημένη ηθοποιός από πλευράς της ανέφερε: «Τα ξέρει όλα μόνη της που νιώθω ότι εκείνη μου δίνει συμβουλές. Νομίζω ότι από μικρή έχει πάρει τον ρόλο της φιλενάδας. Δίνει η μια κουράγιο στην άλλη. Μου είχε κλειδώσει την πόρτα του εργαστηρίου και είδα τα έργα της εδώ στην έκθεση. Μου ήρθαν κλάματα».

 

 

 

 

Η 26χρονη Νικολέττα μίλησε επίσης στην κάμερα της εκπομπής με την ίδια να δηλώνει «ενθουσιασμένη» και να εξηγεί ότι «πρόκειται για μια ενότητα έργων την οποία εμπνεύστηκα κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Οι γονείς μου με ενθάρρυναν στο να κάνω αυτό που αγαπάω. Με στήριξαν και με στηρίζουν όπως μπορούν».

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDEHSOW

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ