Becky Holt: Η γυναίκα με τα περισσότερα τατουάζ στη Βρετανία τότε & τώρα - τρόμαξαν να την γνωρίσουν οι followers της (φωτό)

Μοιράστηκε φωτογραφίες από το πως ήταν πριν

Άφωνοι έμειναν οι followers της Becky Holt όταν είδαν τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram η 33χρονη, η οποία είναι γνωστή ως η γυναίκα με τα περισσότερα τατουάζ στη Βρετανία.

Ειδικότερα η Becky μοιράστηκε με τους 64.8 χιλιάδες ακολούθους ορισμένες φωτογραφίες της από το παρελθόν, πριν καλύψει το σώμα της από την κορυφή ώς τα νύχια με μελάνι.

 

 

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι σε αυτές τις φωτογραφίες είμαι εγώ. Απόλυτη νοσταλγία των ημερών που ήμουν μοντέλο. Χωρίς χειρουργική επέμβαση. Σχεδόν καθόλου τατουάζ. Τότε ή τώρα; Αυτό είναι το ερώτημα» έγραψε στο post, με πολλούς να σχολιάζουν ότι είναι αγνώριστη.

«Ουάου!Δεν σε αναγνώρισα» έγραψε ένας από τους followers της, ενώ σε άλλο σχόλιο διαβάζουμε: «Δεν θα καταλάβαινα ότι είσαι εσύ».

Όπως αναφέρει το Mirror.co.uk η 33χρονη - η οποία είναι μητέρα ένα αγοριού, του Cheshire - έχει ξοδέψει 35.000 £ (41,118.69 ευρώ) για να καλύψει το σώμα της με τατουάζ και μόλις το 5% του δέρματός της έχει μείνει «καθαρό». 

Φωτογραφίες: Instagram

Παράλληλα έχει «πειράξει» το στήθος της, αφού όταν ήταν 20 ετών έκανε πλαστική επέμβαση για να το μεγαλώσει.

Πέρυσι η ίδια είχε εμφανιστεί στο This Morning, με την Holly Willoughby και τον Phillip Schofield να την ρωτάνε ποια από τα τατουάζ της ήταν πιο επώδυνα.

 

 

 

 

«Λοιπόν, το πιο επώδυνο ήταν στην μασχάλη. Έχω κάνει τατουάζ και στις δύο μασχάλες.Είχα δακρύσει. ​​Ήταν φρικτό!» είχε πει προσθέτοντας ακόμα: 

«Δεν μπορείς να το δεις τώρα, αλλά έχω κάνει και στα πλευρά μου. Αυτό ήταν επίσης φρικτό. Έχω όλο τον καβάλο μου καλυμμένο, όλα τα προσωπικά μου σημεία έχουν τελειώσει. Αυτό πονάει πολύ. Αλλά είναι υποφερτό».

Ακόμα η 33χρονη από το Cheshire του Ηνωμένου Βασιλείου, η οποία όταν έμεινε έγκυος άρχισε να εργάζεται στον χώρο της εσωτερικής διακόσμησης, είχε εμφανιστεί σε ένα επεισόδιο της σειράς Transformed, όπου της κάλυψαν όλα της τα τατουάζ και την «μεταμόρφωσαν».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ