Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Ίσως ανακαλύψουμε κάτι που μας ικανοποιεί & μας προσφέρει χαρά - δεν αποκλείεται να λάβουμε μια ευχάριστη είδηση

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια...

Σήμερα πραγματοποιείται η «ματωμένη» έκλειψη Σελήνης – Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού τις πρωινές ώρες, που μόνο η έναρξη της θα είναι ορατή από τη χώρα μας, αλλά την επιρροή της παρόλα αυτά θα τη νιώσουμε και ιδιαίτερα όσοι εκπροσωπούν τα σταθερά ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου. Για την αναλυτική επιρροή της έκλειψης μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα πατώντας εδώ.

ΚΡΙΟΣ

Η έκλειψη Σελήνης-Πανσέληνος που πραγματοποιείται τις πρωινές ώρες σας καλεί να βάλετε σε προτεραιότητα τις δικές σας ανάγκες και να βρείτε την πολυπόθητη ισορροπία ανάμεσα σε αυτά που δίνετε στους άλλους και αυτά που παίρνετε εσείς από εκείνους.

Τα οικονομικά και τα επαγγελματικά είναι προτεραιότητα αυτές τις μέρες, αλλά σας δημιουργούν ενδεχομένως και μεγαλύτερο στρες αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο

ΤΑΥΡΟΣ

Η πολύ δυνατή σημερινή έκλειψη στον άξονα του ζωδίου σας με τον Σκορπιό, που πραγματοποιείται τις πρωινές ώρες, στρέφει την προσοχή σας στις σχέσεις, τον γάμο, τις συνεργασίες σας, φέρνοντας ουσιαστικές αλλαγές στις προσωπικές σας επιθυμίες, στην ερωτική και την επαγγελματική σας ζωή.

Μολονότι η έκλειψη αυτή επηρεάζει τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο, σταδιακά μέχρι τον Οκτώβριο του 2023 θα επηρεαστούν όλα τα δεκαήμερα του ζωδίου σας, δημιουργώντας ένα πλαίσιο ανακατεύθυνσης ουσιαστικά της ίδιας σας της ζωής. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημερινή έκλειψη που λαμβάνει χώρα τις πρωινές ώρες δημιουργεί ένα πλαίσιο νευρικότητας και πιθανώς κάποιο άγχος για τις εξελίξεις σε θέματα της καθημερινότητας σας. Για σας τους Διδύμους, καθώς οι εκλείψεις είναι δείκτες αλλαγών, δείχνουν μια επαναπροσέγγιση στον τρόπο που εργάζεστε, αλλά και στην καθημερινότητα και τις ρουτίνες που σας κρατούν υγιείς.

Διαβάστε τις προβλέψεις για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ