Σεπόλια: 14χρονος έβαλε τέλος στην ζωή του: Τι ερευνούν οι Αρχές - Τραγικές φιγούρες οι γονείς

Θρήνος για την αυτοχειρία ενός 14χρονου αγοριού στο κέντρο της Αθήνας.

 Ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε στα Σεπόλια, όπου 14χρονος μαθητής αυτοκτόνησε μέσα στο σπίτι του.

Η τραγική αυτή υπόθεση βρίσκεται πλέον στα χέρια των Αρχών που διερευνούν τα αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο ανήλικος οδηγήθηκε στο να βάλει τέλος στη ζωή του, αφού μέχρι τώρα το συμβάν καλύπτει πέπλο μυστηρίου.

 

 

Τραγικές φιγούρες οι γονείς

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του 14χρονου (ο οποίος ήταν και αθλητής), καθώς όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ήταν εκείνοι που τον βρήκαν απαγχονισμένο μέσα στο δωμάτιό του.

Αναμένονται πλέον τι θα προκύψει από τις καταθέσεις γονιών και συμμαθητών, την ιατροδικαστική εξέταση, όπως και το τι θα δείξουν οι έρευνες από τις αναλύσεις στις ηλεκτρονικές συσκευές (κινητό τηλέφωνο, υπολογιστής, κλπ.) του 14χρονου, ώστε να πέσει φως στο δράμα.

Δεν υπάρχει ένδειξη ότι η αυτοχειρία σχετίζεται με challenge στο Tik Tok, λένε οι Αρχές

Σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ένδειξη ότι η αυτοκτονία του 14χρονου σχετίζεται με παιχνίδι του TikTok και συγκεκριμένα το «Blackout Challenge».

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως στη χώρα μας δεν υπάρχει ως τώρα κάποια τέτοια αναφορά ή καταγγελία για τραυματισμό ή θάνατο από το εν λόγω παιχνίδι ή άλλο διαδικτυακό «challenge».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ