Πόση γκαντεμιά! Μητέρα 4 παιδιών έπαιζε επί χρόνια τα ίδια νούμερα, τα άλλαξε & έχασε τζάκποτ 3,6 εκατ λιρών

Παίζει στο EuroMillions κάθε εβδομάδα εδώ και 8 χρόνια!

Η τύχη δεν «χαμογέλασε» σε μια μητέρα τεσσάρων παιδιών από τη Βρετανία η οποία «χτυπάει» το κεφάλι της στον τοίχο, αφού έχασε ένα τεράστιο τζάκποτ 3,6 εκατομμυρίων λιρών.

Η 45χρονη Lorna Hart εδώ και χρόνια έπαιζε στο EuroMillions συγκεκριμένους αριθμούς και ειδικότερα τα 3, 25, 27, 28 και 29. Η γυναίκα, η οποία και ζει το Gosport του Πόρτσμουθ, αποφάσισε όμως να αλλάξει για μια φορά τα τυχερά της νούμερα... κάτι που της κόστισε ακριβά!

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η Hart μπήκε στο διαδίκτυο για να δει αν κέρδισε και προς μεγάλη της έκπληξη συνειδητοποίησε ότι θα μπορούσε να είχε κερδίσει τα 3,6 εκατομμύρια, αν δεν είχε αποφασίσει εκείνη την εβδομάδα να αλλάξει τους συνηθισμένους αριθμούς της.

«Σκέφτηκα να δοκιμάσω την τύχη μου και μετά είδα στις ειδήσεις ότι κάποιος στη Βρετανία κέρδισε το τζακ ποτ, οπότε πήγα να ελέγξω τα αποτελέσματα» είπε και πρόσθεσε ακόμα:

«Ήμουν συντετριμμένη - εντελώς απελπισμένη. Τηλεφώνησα στον σύντροφό μου, τον Κρεγκ και του είπα, δεν θα μαντέψεις ποτέ τι συνέβη», με εκείνον να της απαντά ότι «δεν ήταν γραφτό» και πως τα χρήματα θα τους έφερναν επιπλέον πιέσεις.

Η ανύπαντρη μητέρα τεσσάρων παιδιών, που πάσχει από μυαλγική εγκεφαλομυελίτιδα, παράτησε τη δουλειά της πριν από οκτώ χρόνια και παίζει στο EuroMillions κάθε εβδομάδα από τότε που ξεκίνησε. Όνειρό της είναι να κερδίσει για να αγοράσει το δικό της σπίτι.

Η Lorna ζει μαζί με τα τρία μικρότερα παιδιά της, τον Λουκ, 19  ετών τον Κάλουμ, 16  ετών  και την Έιμι, 14  ετών, ενώ η μεγαλύτερή της κόρη, η 21χρονη Έλενορ σπουδάζει Εγκληματολογία στο Πανεπιστήμιο του Πόρτσμουθ.

Παρά το γεγονός ότι έχασε στο EuroMillions, η Lorna λέει ότι βγαίνει με τους φίλους της για «κέικ αντί για σαμπάνια». Και πρόσθεσε: «Τουλάχιστον έχω οικογένεια και φίλους. Αυτό είναι που είναι πραγματικά σημαντικό»

Και πρόσθεσε: «Θα βάζω αυτούς τους αριθμούς (σ.σ τους αρχικούς τυχερούς αριθμούς της) κάθε εβδομάδα τώρα στα Euromillions και το Lotto γιατί ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να κερδίσω την επόμενη φορά».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ