Το ροζ κραγιόν της 96χρονης βασίλισσας Ελισάβετ - Ποια είναι τα brands που προτιμά η μονάρχης (φωτό & βίντεο)

Η royal εμφανίστηκε με casual look, αλλά δεν παρέλειψε να βάλει το κραγιόν της!

Μπορεί η βασίλισσα Ελισάβετ να ήταν ντυμένη casual, καθώς παρακολουθούσε το άλογό της να καταλαμβάνει την πρώτη θέση, στο Windsor Horse Show, ωστόσο δεν παρέλειψε να βάλει το ροζ κραγιόν της!

Η 96χρονη μονάρχης, που παρακολούθησε την Παρασκευή - μέσα από το Range Rover της - την εκδήλωση, εμφανίστηκε φορώντας μια μπλε ζακέτα, γκρι φούστα και ένα μαντήλι στο κεφάλι της.

 

 

Παρόλο που το τελευταίο διάστημα η royal να αντιμετωπίζει προβλήματα με την υγεία και την κινητικότητά της - κάτι που άλλωστε την ανάγκασε να χάσει την έναρξη των εργασιών του βρετανικού Κοινοβουλίου - είχε φροντίσει την εικόνα της, τονίζοντας τα χείλη της.

Τον περασμένο μήνα η βασίλισσα εθεάθη να φορά επίσης μια  έντονη απόχρωση κραγιόν, ενώ έκανε βόλτα στο κτήμα της, στο Sandringham.

Όπως σημειώνει το People, αν και δεν γνωρίζουμε την ακριβή απόχρωση, ξέρουμε ότι στα προϊόντα ομορφιάς που χρησιμοποιεί συμπεριελαμβάνονται εκείνα από το brand Elizabeth Arden, μια μάρκα που κατέχει Βασιλικό Ένταλμα για σχεδόν 60 χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η royal είναι λάτρης του Beautiful Color Moisturizing Lipstick της εταιρείας, το οποίο κυκλοφορεί σε επτά χρώματα.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Quién (@quiencom)

 

 

 

Το μακιγιάζ μπορεί επίσης να είναι από την μάρκα Clarins, η οποία έχει επίσης Βασιλικό Ένταλμα. Η μονάρχης λέγεται ότι ανέθεσε στη γαλλική εταιρεία ομορφιάς να δημιουργήσει ένα κατά παραγγελία κόκκινο κραγιόν για να φορέσει την Ημέρα της Στέψης της το 1953.

 

 

 

 

 

Εκτός από το ότι γνωρίζει ακριβώς ποια απόχρωση της ταιριάζει καλύτερα, τις τελευταίες επτά δεκαετίες, η βασίλισσα έχει τελειοποιήσει και την τεχνική του ρετούς χωρίς καθρέφτη, αφού ο φακός την έχει αποθανατίσει μέσα στα χρόνια να παίρνει το κραγιόν από την τσάντα της και να το εφαρμόζει στα χείλη της, μετά από κάποιο επίσημο δείπνο ή εκδήλωση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ