Βίντεο - «οδηγός» από την Άση Μπήλιου: Έτσι θα επηρεάσει τα 12 ζώδια η Έκλειψη Σελήνης - Πανσέληνος στις 16/05

Ποια ζώδια θα πρέπει να προσέξουν τις εντάσεις, αλλά και τα αρνητικά συναισθήματα;

Το Σάββατο 14 Μαΐου 2022, στο τελευταίο επεισόδιο της φετινής σεζόν για το «Stars System», η Άση Μπήλιου ανέλυσε την επιρροή που θα έχει στους 12 εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου η «ματωμένη» Έκλειψη Σελήνης – Πανσέληνος του Μαΐου που πραγματοποιείται στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου.

Ποια ζώδια θα πρέπει να προσέξουν τις εντάσεις, αλλά και τα αρνητικά συναισθήματα;

Η Έκλειψη αυτή που ολοκληρώνεται στις 16/05/2022 μπορεί να δείχνει το τέλος μιας κατάστασης, μιας σχέσης, μιας συνεργασίας. Το ζώδιο του Σκορπιού άλλωστε συνδέεται συμβολικά με κρίσεις, το τέλος καταστάσεων, αλλά και την αναγέννηση.

Το τετράγωνο με τον Κρόνο δημιουργεί μια τάση εσωστρέφειας, απολογισμών, έντονης κριτικής και αυτοκριτικής, πιθανώς όμως και εμποδίων ή ταλαιπωρίας στους εκπροσώπους των ζωδίων που επηρεάζει. Ευτυχώς το αρμονικό τρίγωνο από τον Άρη και τον Ποσειδώνα σώζει από τα πολύ δύσκολα και δίνει προοπτική σταθεροποίησης κάποιων καταστάσεων ή σχέσεων, σύμφωνα με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr.

Ακόμη, θα μάθετε πώς επηρεάζει η Πανσέληνος – Έκλειψη τους προσωπικούς πλανήτες στο ωροσκόπιο σας, αλλά και πού μπορεί να κρύβονται ο έρωτας και το χρήμα στον αστρολογικό σας χάρτη.

Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή του Σαββάτου 14 Μαΐου 2022.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ