Ινδοί γονείς μήνυσαν τον γιο τους γιατί δεν τους «χάρισε» ακόμα εγγόνι! - Του ζητούν 650.000 δολ (φωτό & βίντεο)

Μετά από έξι χρόνια γάμου δεν έχουν κάνει ακόμα παιδί και οι γονείς ζητούν τα ρέστα!

Ένα ζευγάρι στην πολιτεία Uttarakhand της βόρειας Ινδίας μηνύει τον μονάκριβο γιο του και τη σύζυγό του επειδή, μετά από έξι χρόνια γάμου δεν τους έχουν «χαρίσει» ακόμα ένα εγγόνι!

Ο Sanjeev και η Sadhana Prasad, 61 και 57 ετών, λένε ότι εξάντλησαν τις οικονομίες τους για να μεγαλώσουν τον γιο τους, πληρώνοντας για την εκπαίδευση του πιλότου καθώς και για έναν πλούσιο γάμο.

Απαιτούν αποζημίωση αξίας σχεδόν 650.000 δολαρίων  εάν δεν γεννηθεί κανένα εγγόνι μέσα σε ένα χρόνο.

Ο γιος  και η σύζυγός του δεν φαίνεται να έχουν σχολιάσει κάτι, σύμφωνα με το BBC, που αναφέρει ακόμα ότι αυτή η  ασυνήθιστη μήνυση υποβλήθηκε με την αιτιολογία της «ψυχικής παρενόχλησης».



Ο κ. Prasad είπε ότι είχε ξοδέψει όλες τις οικονομίες του για τον γιο του, στέλνοντάς τον στις ΗΠΑ το 2006 για να εκπαιδευτεί ως πιλότος, κάτι όυ κόστισε στον πατέρα του 65.000 $.

Επέστρεψε στην Ινδία το 2007, αλλά έχασε τη δουλειά του και η οικογένειά του έπρεπε να τον στηρίξει οικονομικά για περισσότερα από δύο χρόνια, αναφέρουν οι Times of India.

Ο Shrey Sagar, 35 ετών, έπιασε τελικά δουλειά ως πιλότος. Οι γονείς του λένε ότι κανόνισαν τον γάμο του με την Shubhangi Sinha, τώρα 31 ετών, το 2016, με την ελπίδα ότι θα είχαν ένα «εγγόνι για να παίζουν μαζί του» κατά τη συνταξιοδότησή τους.

Οι γονείς λένε ότι πλήρωσαν για μια γαμήλια δεξίωση σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων, ένα πολυτελές αυτοκίνητο αξίας 80.000 δολαρίων και τον μήνα του μέλιτος, τον οποίο και το ζευγάρι πέρασε στο εξωτερικό.

«Ο γιος μου είναι παντρεμένος εδώ και έξι χρόνια, αλλά ακόμα δεν σχεδιάζουν να κάνουν ένα μωρό», είπε ο κ. Prasad. «Τουλάχιστον αν έχουμε ένα εγγόνι να περάσουμε χρόνο, ο πόνος μας θα γίνει υποφερτός».

Ο δικηγόρος του ζευγαριού δήλωσε σύμφωνα με το βρετανικό μέσο, στο The National ότι το ζευγάρι ζήτησε τα χρήματα «λόγω ψυχικής σκληρότητας». «Είναι όνειρο κάθε γονιού να γίνει παππούς και γιαγιά. Περίμεναν χρόνια να γίνουν παππούδες» είπε.

Η αίτηση του ζευγαριού, που κατατέθηκε στο Haridwar, αναμένεται να εκδικαστεί από δικαστήριο στις 17 Μαΐου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ