Μεγάλη απώλεια! «Έφυγε» από τη ζωή ο διάσημος ηθοποιός Φρεντ Γουάρντ, σε ηλικία 79 ετών (φωτό & βίντεο)

Αφήνει πίσω του την επι 27 χρόνια σύζυγό του Marie-France Ward και τον γιο τους

Πένθος στον κινηματογραφικό κόσμο με την είδηση του θανάτου του ηθοποιού Φρεντ Γουάρντ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 νετών.

Ο Γουάρντ (Fred Ward), ο οποίος πρωταγωνίστησε σε ταινίες όπως οι «Henry and June», «Tremors», «The Right Stuff» και «The Player», πέθανε στις 8 Μαΐου, επιβεβαίωσε ο δημοσιογράφος του στο Variety. 

«Με λύπη ανακοινώνω τον θάνατο του καταξιωμένου ηθοποιού Φρεντ Γουάρντ, ο οποίος πέθανε την Κυριακή, 8 Μαΐου 2022, σε ηλικία 79 ετών», ανέφερε σχετική δήλωση  από τον εκπρόσωπο του ηθοποιού. 

Ο Ron Hofmann, είπε επίσης στην The Post, ότι η αιτία θανάτου του δεν θα αποκαλυφθεί αυτή τη στιγμή - αλλά μοιράστηκε τις τελευταίες του επιθυμίες: «Ήταν επιθυμία του Φρεντ να γίνουν μνημονιακά αφιερώματα με τη μορφή δωρεών στο Κέντρο Χρόνιας Τραυματικής Εγκεφαλοπάθειας του Πανεπιστημίου της Βοστώνης».

Ο Ward πέρασε τα τελευταία χρόνια της ζωής του ασοχλούμενος με τη δεύτερη αγαπημένη του μορφή τέχνης - τη ζωγραφική, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος του.

Ποιος ήταν ο Φρεντ Γουάρντ

Γεννημένος στο Σαν Ντιέγκο των ΗΠΑ, αρχικά έγινε μέλος της πολεμικής αεροπορίας, αλλά γρήγορα τον κέρδισε η υποκριτική και τελικά έκανε καριέρα στον κινηματογράφο και την τηλεόραση. 

Έγινε περισσότερο γνωστός για τους διαφορετικούς ρόλους του στα «Tremors», «The Right Stuff» και «Short Cuts» του Robert Altman.

Ανάμεσα στους άλλους εξέχοντες ρόλους του ήταν οι συμμετοχές του στα έργα: «Remo Williams: The Adventure Begins», «Miami Blues» και «Short Cuts».

 

Ο Γουάρντ εμφανίστηκε πιο πρόσφατα στη δεύτερη σεζόν του "True Detective" του HBO ως Eddie Velcoro, ο συνταξιούχος αστυνομικός πατέρας του Colin Farrell.

Αφήνει πίσω του την επι 27 χρόνια σύζυγό του Marie-France Ward, και τον γιο τους, Django Ward.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ