Το αμερικανικό χιούμορ της Brooke Shields: Έβαλε καπάκι στα νύχια της τα σμέουρα και τα τρώει ένα, ένα (βίντεο)

«Η ομάδα μου, μου ζήτησε σήμερα στο set ένα νέο concept για τα νύχια»

Η Brooke Shields εκτός από εντυπωσιακή είναι και μια γυναίκα με χιούμορ, όπως «μαρτυρά» και ένα βίντεο που δημοσίευσε στην σελίδα της στο Instagram.

«Η ομάδα μου, μου ζήτησε σήμερα στο set ένα νέο concept για τα νύχια» γράφει χαρακτηριστικά στο post της η 56χρονη ηθοποιός της «Γαλάζιας Λίμνης», κάνοντας παράλληλα tag την nail designer, με έδρα τη Νέα Υόρκη, Aki Hirayama.

Στο βίντεο την βλέπουμε στο καμαρίνι την ώρα που της φτιάχνουν τα μαλλιά. Όσο για το concept που σκαρφίστηκε, αυτό δεν είναι άλλο από το να βάλει στα νύχια της σμέουρα, τα οποία και ήταν μπορστά της μέσα σε ένα πιάτο με άλλα φρούτα και να αρχίζει να τα τρώει ένα, ένα!

Το βίντεο έχει δημοσιεύσει στο δική της Instagram και η Hirayama, ενώ πολλοί από τους 1.5 εκατομμύρια followers της Αμερικανίδας σταρ, έσπευσαν να σχολιάσουν ότι το έκαναν αυτό όταν ήταν παιδιά, βάζοντας στα δάχτυλά τους ελιές.

«Το 8χρονο παιδί μου το κάνει αυτό», διαβάζουμε σε ένα από τα σχόλια, ενώ κάποιος άλλος θα γράψει «αγαπώ την αίσθηση του χιούμορ σου».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ