Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να διαλέγουμε τις μάχες μας σοφά

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα το Σαββατοκύριακο;

Το Σαββατοκύριακο φέρει την επιρροή της Σεληνιακής έκλειψης που πραγματοποιείται τη Δευτέρα το πρωί στον Σκορπιό, ήδη από το Σάββατο. Άλλωστε η Σελήνη θα προχωρήσει στον Σκορπιό το μεσημέρι του Σαββάτου στις 13:34. Σε γενικές γραμμές το Σάββατο είναι πιο ήπιο ως ημέρα, καθώς δεν πραγματοποιούνται σημαντικές όψεις.

Η Κυριακή είναι μια από τις πιο απαιτητικές μέρες του Μαΐου, όπως σας το έχω ήδη επισημάνει στις ευνοϊκές και δύσκολες ημέρες του μήνα, καθώς σχηματίζεται το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο και η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Χείρωνα στον Κριό.

Άρα, όπως καταλαβαίνετε, είναι από αυτές τις μέρες που θα πρέπει να είμαστε αρκετά προσεκτικοί στη συμπεριφορά μας προς τους άλλους και να διαλέγουμε τις μάχες μας σοφά. Σημασία δεν έχει να κερδίσει ο εγωισμός μας, κυρίως στις σχέσεις μας.

Σαφώς δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να κάνουμε επίθεση στους άλλους ή αυστηρή κριτική, ακόμη κι αν νιώθουμε ότι έχουμε δίκιο, γιατί με τους υψηλούς τόνους μπορεί να το χάσουμε. Η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού σιγοντάρει την επιρροή του Ήλιου-Κρόνου και προάγει τα αρνητικά συναισθήματα.

Πιο προσεκτικοί πρέπει να είναι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι με γενέθλια στο τρίτο δεκαήμερο.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη προχωρά στον Σκορπιό το Σάββατο το μεσημέρι, το ζώδιο που θα λάβει χώρα και η έκλειψη της Δευτέρας και όσο να ‘ναι ο βαθμός ανησυχίας και το στρες μεγεθύνονται μέσα στην ημέρα ακόμη κι αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος. Φαίνεται ότι το μυαλό σας δεν μπορεί να σταματήσει να εργάζεται υπερεντατικά και αυτό δεν επιτρέπει ούτε στο σώμα να χαλαρώσει ακόμη κι αν δεν εργάζεστε. Η Κυριακή είναι ακόμη πιο απαιτητική ως μέρα, καθώς σχηματίζεται το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο και η Αφροδίτη από το ζώδιο σας συναντά τον Χείρωνα. Οι επαφές με τους άλλους είναι το κύριο μενού της μέρας και ως φαίνεται θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για συζητήσεις και διάλογο.

Εδώ είναι όμως που πρέπει να προσέξετε, ειδικά αν στο «τραπέζι» πέσουν θέματα που αφορούν οικονομικά, γιατί εύκολα μπορεί να ανάψουν τα αίματα ακόμη και μεταξύ φίλων και η κουβέντα να πάρει άλλη τροπή. Δεν είναι η κατάλληλη μέρα επίσης να διεκδικήσετε πιεστικά χρήματα που σας οφείλονται ή μια αύξηση. Κι εννοείται αποφύγετε παρορμητικές αγορές. Καλύτερα να κλειδώσετε κάπου τις πιστωτικές σας κάρτες και να τις ξεχάσετε. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να είστε λίγο πιο μελαγχολικοί για τα θέματα μιας ερωτικής σχέσης που δεν εξελίχτηκε όπως θα επιθυμούσατε στο παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ

Από το μεσημέρι του Σαββάτου ξεκινά την πορεία της η Σελήνη στον Σκορπιό, το ζώδιο που θα πραγματοποιηθεί και η τελευταία έκλειψη της ανοιξιάτικης περιόδου τη Δευτέρα το πρωί. Σαφώς η επιρροή της θα αρχίσει να φαίνεται μέσα στη μέρα που θα είναι αρκετά απαιτητική για σας. Η προσοχή σας φαίνεται ότι θα είναι στραμμένη σε μια σχέση προσωπική ή επαγγελματική και θα θέλετε να εξακριβώσετε ίσως τα συναισθήματα της άλλης πλευράς.

Η Κυριακή έρχεται με ένα «αγκάθι», που πιθανώς να γίνει ιδιαίτερα αντιληπτό σε όσους είναι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου τους. Το αγκάθι λέγεται τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου. Έτσι μπορεί στην πορεία της μέρας να υπάρχει ένα κλίμα έντασης στον χώρο του σπιτιού με την οικογένεια ή ακόμη και με κάποιους συνεργάτες.

Πιθανώς να έχετε μια αντιπαράθεση με ένα σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας, πιθανώς και τον σύντροφό σας. Αν υπάρχει κάτι ή κάποιος που σας καταπιέζει ή συμπεριφέρεται αυταρχικά χωρίς να σας δίνει τον χώρο που χρειάζεστε, ή αν νιώθετε ότι δεν ακούει αυτά που λέτε, δεν αργεί να έρθει ένας φορτισμένος διάλογος και πιθανώς και μια ρήξη αν το πράγμα ξεφύγει. Μην ξεχνάτε ότι βρισκόμαστε ακριβώς πριν την εκδήλωση της έκλειψης Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας. Προσπαθήστε όμως να μην ενδώσετε στην παρόρμηση της στιγμής, σκεφτείτε αυτά που έχετε να πείτε καλύτερα και μεταθέστε μια τέτοια κουβέντα για την άλλη εβδομάδα μετά την Τρίτη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το Σαββατοκύριακο έρχεται με μια υποσημείωση εξαιτίας της κυρίαρχης όψης τετραγώνου του Ήλιου με τον Κρόνο που ολοκληρώνεται την Κυριακή. Για όσους έχουν γεννηθεί κυρίως στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, η όψη αυτή μπορεί να βγει ως εκνευρισμός, θυμός, επιθετικότητα ή θλίψη. Θα πρέπει πρωτίστως να είστε προσεκτικοί στην επικοινωνία με τους άλλους, ειδικά αν υπάρχουν κάποια θέματα δικά σας που θίγονται, γιατί θα είναι δύσκολο να μείνετε ψύχραιμοι, και δευτερευόντως θα πρέπει να είστε όσο πιο ήρεμοι και ψύχραιμοι βάζοντας τα όρια σας σε αυτούς που προσπαθούν να τα καταλύσουν ειδικά στον χώρο εργασίας.

Από την άλλη, μην τρελαίνεστε να έχετε τον έλεγχο σε όλα στη δουλειά, γιατί πιθανώς κάτω από αυτές τις όψεις να είναι ένα ουτοπικό σενάριο. Αποδεχτείτε ότι κάποια πράγματα ή άνθρωποι δεν αλλάζουν και κάντε αυτό που θεωρείτε εσείς σωστό, χωρίς να εξαρτάτε τη διάθεση και την ψυχολογία σας από τους άλλους. Το Σάββατο είναι σαφώς πιο άνετο ειδικά μέχρι το μεσημέρι, οπότε μια βόλτα, μια εκδρομή στην κοντινότερη παραλία για να αλλάξετε παραστάσεις μόνο καλό μπορεί να σας κάνει.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ