Santorini Sky ….is the limit: Στο υψηλότερο σημείο του νησιού ένα ξενοδοχείο επίγειος παράδεισος - Αν τα έχετε «δει» όλα, τότε αυτό σας ταιριάζει (φωτο)

Ηeaven on earth....

Στο Santorini Sky, τα επίπεδα πολυτέλειας είναι τόσο υψηλά όσο και η τοποθεσία, 2. 000 πόδια πάνω από το Αιγαίο Πέλαγος.

Από τον μοναδικό σχεδιασμό των βιλών , μέχρι τις απαράμιλλες ανέσεις και υπηρεσίες, έχουν  μελετήσει προσεκτικά κάθε στοιχείο της διαμονής των επισκεπτών του, για να την κάνουνε τέλεια.

Καθίστε αναπαυτικά, χαλαρώστε και απολαύστε μια ταξιδιωτική εμπειρία που δεν μοιάζει με καμία άλλη.

 

 

 

 

 

 

Υπάρχει λόγος που το ξενοδοχείο ονομάζεται Santorini Sky. Κάθε βίλα είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να μεγιστοποιεί την απίστευτη θέα και να ''βρέχεται'' από το πρωί μέχρι το βράδυ από τον όμορφο μεσογειακό ήλιο.

Κάθε βίλα στο Santorini Sky έχει σχεδιαστεί, κατασκευαστεί και ολοκληρωθεί με τα υψηλότερα δυνατά πρότυπα. Θα βρείτε εντυπωσιακό ελληνικό μάρμαρο, σκαλισμένο στο χέρι.

 

 

 

 

 

 

Κρεβάτια με μαξιλάρια και μαλακά, πολυτελή κλινοσκεπάσματα. Φωτισμός από τον Tom Dixon στο Λονδίνο.

Για το ξενοδοχείο έχει γράψει η Telegraph: ''Οι έξι βίλες του Santorini Sky, μια σύγχρονη εκδοχή του ypskafo, των υπόγειων σπιτιών που είναι σκαμμένα στο ηφαιστειακό έδαφος της Σαντορίνης, είναι χωμένες στην πλαγιά του Προφήτη Ηλία.

 

 

 

 

Δύο χιλιάδες πόδια πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, είναι το ψηλότερο σημείο του νησιού, οπότε η θέα είναι μοναδική και η ιδιωτικότητα απόλυτη.

 

 

Η αρχιτεκτονική είναι επίσης εντυπωσιακή: τοίχοι από ακατέργαστο σκυρόδεμα, ντόπιο μάρμαρο και συρόμενες γυάλινες πόρτες που ανοίγουν σε εκτεταμένες βεράντες με θερμαινόμενες πισίνες που μοιάζουν να βυθίζονται στον γκρεμό''.

Οι βίλες 

The Master Villa

Με θέα τη Σαντορίνη από το ψηλότερο σημείο του νησιού, αυτή η εξαιρετικά ευρύχωρη και εκπληκτικά σχεδιασμένη βίλα προσφέρει απόλυτη ιδιωτικότητα και πολυτέλεια. Χαλαρώστε σε ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο με εκπληκτικά παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή και απολαύστε ένα όμορφο μαρμάρινο μπάνιο με εσωτερικό και εξωτερικό ντους.

Panoramic Villa

Η θέα της Σαντορίνης. Δεν υπάρχει καλύτερη από αυτή. Η πανοραμική βίλα βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο του νησιού και θα σας κόψει την ανάσα. Με παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή και από τοίχο σε τοίχο σε κάθε δωμάτιο, μπορείτε να απολαμβάνετε απίστευτη θέα από την ανατολή μέχρι το ηλιοβασίλεμα -και στη συνέχεια τα αστραφτερά αστέρια του νυχτερινού ουρανού.

Junior Villa

Αν ψάχνετε για μια ρομαντική, απομονωμένη απόδραση, μην ψάχνετε αλλού. Το όμορφο στούντιο διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε για τέλειες διακοπές. Ξυπνήστε στο άνετο, king-size κρεβάτι σας και με το πάτημα ενός κουμπιού ανοίξτε τις ηλεκτρικές κουρτίνες για να απολαύσετε την πιο εκπληκτική θέα στη Junior Villa.

Δείτε όλες τις βίλες στο santorinisky.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ