The Olivar Suites: 120 σουίτες στη μέση ενός μαγευτικού ελαιώνα στην καρδιά της Κέρκυρας - Περιτριγυρισμένο από το γαλάζιο του Ιονίου πελάγους - Όαση χαλάρωσης & ευεξίας (φωτό)

Στο νησί των Φαιάκων βρίσκεται το «The Olivar Suites», το οποίο αναδείχθηκε ως το καλύτερο resort στην 8η διοργάνωση των «100% Hotel Design Awards» που βραβεύει τον Ξενοδοχειακό Αρχιτεκτονικό Σχεδιασμό και το μοναδικό design.

Το “The Olivar Suites” είναι χτισμένο σε ένα πραγματικά μοναδικό σημείο στη Νοτιοανατολική ακτή της Κέρκυρας. Ένας μαγευτικός ελαιώνας, στην καρδιά του παραδοσιακού χωριού της Μεσογγής, φιλοξενεί τις 120 σουίτες οι οποίες σε συνδυασμό με το ανακαινισμένο παραδοσιακό ελαιοτριβείο και το εστιατόριο συνθέτουν το μοναδικό αυτό ξενοδοχειακό συγκρότημα.

 

 

Περιτριγυρισμένο από το γαλάζιο του Ιονίου πελάγους, τις πλούσιες μπουκαμβίλιες και τα γεμάτα χάρη ελαιόδεντρα το “The Olivar Suites” αποτελεί μια όαση χαλάρωσης και ευεξίας που στόχο έχει να προσφέρει στον επισκέπτη αξέχαστες στιγμές ξεκούρασης και αναζωογόνησης.

To resort είναι αφοσιωμένο στη λειτουργία εντός των ορίων της προστασίας των διαθέσιμων φυσικών, περιβαλλοντικών και κοινωνικών πόρων μέσω:
• Της μείωσης στο ελάχιστο της κατανάλωσης φυσικών πόρων
• Της διαχείρισης των αποβλήτων ώστε να διατηρήσουμε την περιβαλλοντική επίπτωση στο ελάχιστο
• Της κατανάλωσης τοπικών προϊόντων βοηθώντας την τοπική κοινότητα
• Της χρήσης φιλικών προς το περιβάλλον καθαριστικών και οργανικών υλικών

Διαμονή με στυλ

 

 

Πηγή: olivarsuites.gr

Σχεδιαστικά, όλες οι σουίτες του “The Olivar Suites” αντλούν στοιχεία από το φυσικό κάλλος που τις περιβάλει. Οι γήινοι χρωματικοί συνδυασμοί και η άνεση είναι τα στοιχεία που ξεχωρίζουν, δημιουργώντας στον επισκέπτη μια οικεία αίσθηση, ακριβώς σαν να βρίσκεται στο σπίτι του. Η ιδιωτική πισίνα ή ο κήπος είναι το σημείο αναφοράς του εξωτερικού κάθε σουίτας και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της συνολική εμπειρίας φιλοξενίας των δωματίων.

Αναζωογονητική πισίνα

Πηγή: olivarsuites.gr

Το ξενοδοχείο διαθέτει με μια μεγαλοπρεπή πισίνα η οποία βρίσκεται στρατηγικά τοποθετημένη στο πιο ειδυλλιακό σημείο του resort. Μπροστά στην παραλία του ξενοδοχείου και σε απόσταση αναπνοής από το bar & το εστιατόριο, η πισίνα του “The Olivar Suites” προσφέρεται για ατελείωτες ώρες χαλάρωσης κάτω από τον ζεστό καλοκαιρινό ήλιο. Δροσιστικά cocktails και ελαφρά γεύματα απογειώνουν την εμπειρία ενώ η δροσιά που προσφέρουν τα γύρω ελαιόδεντρα συμπληρώνεται αρμονικά από σύγχρονες, άνετες ξαπλώστρες με μεγάλες ομπρέλες σε όλη την έκταση περιμετρικά της πισίνας.

Γαστρονομία με Κερκυραϊκό ύφος

”Olibar” All-day Bar
Ολόφρεσκοι φυσικοί χυμοί, γευστικά smoothies και δροσιστικά cocktails είναι ορισμένες μόνο από τις επιλογές που έχει να διαλέξει ο επισκέπτης στο “Olibar”. Γεύσεις, υφές και αρώματα από όλο τον κόσμο έρχονται να αποτελέσουν έμπνευση για τα πιο περίτεχνα cocktails ενώ γευστικά aperitifs προετοιμάζουν την γευστική σας παλέτα για μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία.

All day Εστιατόριο “Flya”

 

Τεχνικές υψηλής γαστρονομίας σε συνδυασμό με παραδοσιακές συνταγές έρχονται να απογειώσουν φρέσκα, τοπικά υλικά και να προσφέρουν στον επισκέπτη αυθεντικές Κερκυραϊκές γεύσεις και αρώματα, δοσμένες με έναν σύγχρονο τρόπο. Όλα τα πιάτα αποτελούνται από αυστηρά φρέσκα και αγνά υλικά που προέρχονται ως επί το πλείστο από ντόπιους μικροπαραγωγούς της γύρω περιοχής.

 


Πηγή: olivarsuites.gr

Καλοκαιρινές αναμνήσεις στην παραλία
Το “The Olivar Suites” διαθέτει μια μεγάλη παραλία (~200μ) με λεπτή άμμο, πλήρως εξοπλισμένη με σύγχρονες ξαπλώστρες, μεγάλες ομπρέλες και ιδιωτικές Gazebo. Τα κρυστάλλινα γαλανά νερά του Ιονίου πελάγους ακριβώς μπροστά από το ξενοδοχείο προσφέρονται για κολύμβηση, ενώ το πλούσιο υποθαλάσσιο περιβάλλον ενδείκνυται για ατελείωτες ώρες εξερεύνησης με μάσκα & βατραχοπέδιλα ή ακόμα και υποβρύχια κατάδυση για τους πιο έμπειρους.

Πηγή: olivarsuites.gr

Ζήστε περισσότερες εμπειρίες
Το ξενοδοχείο προσφέρει μια ποικιλία εμπειριών οι οποίες είναι πολυάριθμες και ποιοτικές ενώ εκτείνονται από αναζωογονητικές θεραπείες Spa, σε εκλεπτυσμένες επιλογές δείπνου ή ακόμα και εξολοκλήρου προσωποποιημένες υπηρεσίες. Το “The Olivar Suites” παρέχει στο επισκέπτη ατελείωτες ευκαιρίες για εξατομικευμένες αναμνήσεις που θα ξεπεράσουν κάθε προσδοκία.

Γνωρίστε την Κέρκυρα
Από μια χαλαρή βόλτα στην παλιά πόλη και τα γραφικά καντούνια, στις μαγευτικές παραλίες και την πλούσια πολιτιστική παράδοση η Κέρκυρα είναι ένα νησί πλούσιο σε επιλογές για κάθε τύπο επισκέπτη. Είτε αναζητάτε το φυσικό κάλλος, την πολιτισμική κληρονομιά, την κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα είτε απλά ένα καταφύγιο ξεκούρασης και ηρεμίας η Κέρκυρα είναι ένας ιδανικός προορισμός.

Το “The Olivar Suites” βρίσκεται στην περιοχή της Μεσογγής, στο νοτιοανατολικό τμήμα του νησιού. Ολόγυρα από το ξενοδοχείο και σε κοντινή απόσταση, βρίσκονται διασκορπισμένα μικρά γραφικά χωριά και αμέτρητες παραλίες που σας περιμένουν να τις ανακαλύψετε. Παραδοσιακοί ελαιώνες αποτελούμενοι από αιωνόβια δέντρα επικρατούν στην περιοχή και προσδίδουν μια μαγευτική αύρα σε κάθε σας εξόρμηση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ