Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε τζαμαρία εμπορικού κέντρου στο Αιγάλεω - ''Είμαι απεσταλμένος του θεού'', φώναζε ο οδηγός (βίντεο)

Πανικός στο River West ...

Αναστάτωση προκλήθηκε, λίγο μετά τις 11:00, σε εμπορικό κέντρο στην περιοχή του Αιγάλεω, όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε τζαμαρία εμπορικού κέντρου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, δεν υπάρχουν τραυματίες.

Σημειώνεται, ότι ο οδηγός αμέσως μετά την πρόσκρουση προσπάθησε να φύγει τρέχοντας από το εμπορικό κέντρο, αλλά εντοπίστηκε και προσήχθη από αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο.

 

 

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο οδηγός φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ακολουθούσε με το αυτοκίνητό του το όχημα που οδηγούσε μία γυναίκα.

Στο ύψος του River West, στο Αιγάλεω, η γυναίκα έστριψε και κατευθύνθηκε στο πάρκινγκ του εμπορικού κέντρου όπου άφησε το όχημά της. Πεζή κατευθύνθηκε προς τα καταστήματα του ισογείου για να προστατευθεί από τον άνδρα.

Ο οδηγός συνέχισε να την κυνηγά προσπαθώντας να την χτυπήσει με το αυτοκίνητό του καθώς εκείνη έτρεχε να σωθεί. Μπήκε στην κυριολεξία μέσα στο εμπορικό κέντρο, περνώντας μέσα από τις αυτόματες πόρτες. Η γυναίκα πανικόβλητη κατάφερε να μπει μέσα σε ένα κατάστημα και ο δράστης την ακολούθησε ρίχνοντας το ΙΧ του στην τζαμαρία.

"Είμαι απεσταλμένος του Θεού" ήταν τα πρώτα λόγια του.

Η ανακοίνωση του εμπορικού κέντρου

Το εμπορικό κέντρο λίγο μετά το συμβάν ανάρτησε στον λογαριασμό του Instagram μια ανακοίνωση στην οποία γνωστοποιεί πως δεν υπάρχουν τραυματίες. 

 

 

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: ''Σε συνέχεια συμβάντος κατά το οποίο οδηγός παραβίασε την είσοδο προκαλώντας περιορισμένες υλικές ζημιές στο RIVER WEST, επιβεβαιώνουμε πως δεν υπήρξαν τραυματίες.

Ο χώρος του εμπορικού κέντρου εκκενώθηκε προληπτικά και ταχύτατα, ενώ η λειτουργία του επανήλθε άμεσα μόλις ολοκληρώθηκαν οι απαιτούμενες ενέργειες από τις αρχές με τις οποίες συνεχίζουμε να είμαστε σε πλήρη συνεργασία''.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ