Mitos Swimwear: Απίθανα Made in Greece μαγιό & beachwear για το καλοκαίρι - Μπικίνι, ολόσωμα, kimono και φορέματα (φωτό)

Σε ιδιαίτερα σχέδια και υπέροχα χρώματα

Το καλοκαίρι είναι μια ανάσα μακριά, τα πρώτα μπάνια έχουν ξεκινήσει και στο eirinika συνεχίζουμε να βλέπουμε υπέροχα μαγιό από made in Greece εταιρείες!

Τα ολόσωμα, τα μπικίνι και beachwear της Mitos αντλούν την έμπνευσή τους από την ελληνική κουλτούρα και την μυθολογία

 

 

 

 

 

 

"Παντρεύοντας" με δεξιοτεχνία τα εξωτικά prints με τα περίπλοκα κεντήματα, τα μαγιό και τα ρούχα για την παραλία, του brand μας "ταξιδεύουν" στο αιώνιο ελληνικό καλοκαίρι, από την αρχαιότητα ως σήμερα.

 

 

 

 

 

 

 

 

Πίσω από το brand Mitos βρίσκεται η σχεδιάστρια Ιωάννα Τσερέπα, η οποία το εμπνεύστηκε το 2012 και από τότε έχει δημιουργήσει απίθανα ολόσωμα, μπικίνι, καφτάνια και φουστάνια με κύρια χαρακτηριστικά το μοναδικό design και φυσικά την άριστη ποιότητα.

(Η σχεδιάστρια Ιωάννα Τσερέπα)

Είναι ενδεικτικό ότι για να κεντηθεί κάθε μοναδικό μαγιό Mitos χρειάζονται περί τις 250.000 βελονιές και 3 ώρες δουλειάς. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Όσο για τα σχέδια και τα χρώματα εκεί θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από μαγιό κεντημένα με φτερά, πέτρες και αισθητική που ταιριάζει απόλυτα στο ελληνικό μας καλοκαίρι!

Δείτε όλα τα σχέδια και επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει στο mitoswimwear.com.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ