Χαροπαλεύει ο 3 φορές Mr Υφήλιος - Έπεσε από παράθυρο σε μια επίδειξη των υπερδυνάμεων του (φωτό - βίντεο)

Σύμφωνα με πληροφορίες το τελευταίο διάστημα περνούσε δύσκολα.... 

Ο αστέρας του bodybuilding Calum von Moger φέρεται να δίνει μάχη για τη ζωή του, αφού πήδηξε από ένα παράθυρο και τραυματίστηκε σοβαρά στη σπονδυλική του στήλη, σύμφωνα με πολλά δημοσιεύματα.

Η Generation Iron, μια δημοφιλής ιστοσελίδα για το  bodybuilding, ανέφερε ότι ο Αυστραλός ηθοποιός και γνωστός bodybuilder πήδηξε από ένα παράθυρο του δεύτερου ορόφου στις 6 Μαΐου . . . με αποτέλεσμα, όπως λένε, η κατάστασή του να είναι πολύ κρίσιμη.

Το πρακτορείο αναφέρει ότι ο φον Μόγκερ βρίσκεται στη ΜΕΘ . . . όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αντιμετώπιση των τραυμάτων του. 

Ο λόγος πίσω από την πράξη του δεν έχει επιβεβαιωθεί, αλλά υπάρχουν αναφορές ότι ο 31χρονος περνάει δύσκολα τον τελευταίο καιρό. . . ακόμα και σε διαμάχη με τους γονείς του αναφέρει το TMZ.

Όμως, μόλις την περασμένη εβδομάδα, ο von Moger - 3 φορές νικητής του "Mr. Universe" της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Γυμναστικής - έκανε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου ορκίστηκε να γίνει καλύτερος άνθρωπος.

"Όλοι έχουν ένα παρελθόν. Όλοι έχουμε περάσει δύσκολες στιγμές. Το παραδέχομαι. Τα έκανα θάλασσα πολλές φορές", έγραψε.

"Αλλά δεν με νοιάζει να μένω σε αρνητικές σκέψεις του παρελθόντος. Το μόνο που με νοιάζει είναι να μάθω από τα λάθη μου και να γίνω καλύτερος άνθρωπος. Προσπαθώ με κάθε τρόπο να παραμείνω δυνατός, αλλά έχω κι εγώ τις μέρες μου". 

Εκτός από την επιτυχία του Calum στη σκηνή, έχει εμφανιστεί και στην οθόνη. Το 2018, υποδύθηκε τον θεό του bodybuilding Arnold Schwarzenegger στην ταινία "Bigger"

Ο CvM έχει συμμετάσχει και σε άλλες ταινίες . . . εμφανίστηκε στο Generation Iron 2. Είναι επίσης Influencer . . . συγκεντρώνοντας πάνω από 3 εκατομμύρια followers στο Instagram.

Ο ίδιος είχε κατά καιρούς πάθει διάφορα ατυχήματα μετά από ριψοκίνδυνα κόλπα για χάρη της δημοσιότητας και με αποκορύφωμα αυτό της περασμένης Παρασκευής.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ