Βασίλισσα Μάξιμα: Με περίτεχνο headpiece & υπέροχο καπέλο σε παστέλ χρώματα - το χρυσό τακούνι στα παπούτσια (φωτό)

Οι νέες της εμφανίσεις

Δύο νέες εμφανίσεις από την βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας!

Ειδικότερα η σύζυγος του βασιλιά Γουλιέλμου Αλέξανδρου επισκέστηκε την Τετάρτη 11/5 το Κέντρο κοινωνικής πρόνοιας Het Jeroen Pit Huis, με αφορμή τα εγκαίνιά του στο Άμστερνταμ.

Στο Κέντρο βαριά άρρωστα παιδιά και οι οικογένειές τους, φιλοξενούνται μετά τη νοσηλεία τους. Η 50χρονη μητέρα τριών κοριτσιών είχε την ευκαιρία να μιλήσει με το προσωπικό, καθώς και με γονείς και παιδιά που δέχονται τις υπηρεσίες του Het Jeroen Pit Huis.

Φωτογραφίες: Instagram - koninklijkhuis

Όσο για το look της η royal επέλεξε τα παστέλ χρώματα, ενώ δεν παρέλειψε να στολίσει και το κεφάλι της με ένα περίτεχνο headpiece με μεγάλα λουλούδια, σε ανάλογη απόχρωση με το φόρεμά της.

Η Μάξιμα έδειξε την λατρεία που τρέφει για τα καπέλα, τις στέκες και τα headpieces και με την εμφάνιση που έκανε την Τρίτη (10/5). 

Ειδικότερα στη διάσκεψη εργασίας για το πρόγραμμα «More Music in My Class», που έγινε στο παλάτι Noordeinde στη Χάγη, είδαμε την βασίλισσα να φορά ένα όμορφο φόρεμα από τον οίκο Natan, συνδυασμένο με croco τσαντάκι και παπούτσια Salvatore Ferragamo με χρυσό τακούνι.

Ολοκλήρωσε δε το look της με ένα υπέροχο καπέλο από το brand Maison Fabienne Delvigne, σε παρόμοιο χρώμα με το φόρεμά της.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @hmqueenmaxima

Στη διάσκεψη συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο υπουργός Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Dennis Wiersma, ο υφυπουργός Πολιτισμού και Μέσων Ενημέρωσης Gunay Uslu, καθώς και δάσκαλοι, διευθυντές σχολείων και μαθητές επιμόρφωσης εκπαιδευτικών που παρακολούθησαν εργαστήρια για την εφαρμογή της μουσικής εκπαίδευσης στην τάξη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ