Blake Lively: «Δεν έχω στυλίστα» - Επιλέγει τα outfits της για το κόκκινο χαλί & φορά τα ρούχα του άντρα της (βίντεο)

Αποδόμησε μερικές από τις εμφανίσεις που έχει κάνει μέσα στα χρόνια

Η Blake Lively, η οποία και ήταν μια από τους οικοδεσπότες του φετινού Met Gala, μαζί με τον σύζυγός της Ryan Reynolds, μίλησε πρόσφατα στο Life in Looks της Vogue και αποδόμησε μερικές από τις εμφανίσεις που έχει κάνει τα τελευταία 17 χρόνια.

Και αν αναρωτιέστε ποιος είναι ο στυλίστας της, έχουμε να σας πούμε ότι οι στυλιστικές επιλογές της, είναι προσωπική υπόθεση για την 38χρονη μητέρα τριών παιδιών.

EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ξεκινώντας από την ταινία The Sisterhood of the Traveling Pants του 2005 και φτάνοντας, ως το Gossip Girl (2007-2012) και τις εμφανίσεις που έχει κάνει μέσα στα χρόνια στο κόκκινο χαλί, η Blake μίλησε για τα outfits της και την ιστορία πίσω από αυτά.

Ακόμα ανέλυσε μερικά από τα ρούχα που φόρεσε όσο ήταν έγκυος, αλλά και τα κοστούμια που είχε βάλει στην ταινία Simple Favor του Paul Feig του 2018.

«Δεν συνεργάζομαι με στυλίστα, ποτέ δεν έχω συνεργαστεί» είπε χαρακτηριστικά στη Vogue, προσθέτοντας ότι έχει ράψει ακόμα και μόνη της ένα κομμάτι από το σύνολο, που φόρεσε στα  βραβεία Gem 2022 στη Νέα Υόρκη - το έκανε δε όσο ήταν στον δρόμο προς την εκδήλωση!

 

 

 

 

 

 

 

 

«Λοιπόν, είμαι σε αυτό το αυτοκίνητο με μια βελόνα και μια κλωστή και ράβω αυτό το κίτρινο διαμάντι στο φόρεμά μου, προσεύχομαι μόνο να μην ξεκολλήσει αυτό το πράγμα» ακούγεται να λέει στο βίντεο η Blake και προσθέτει: «Και μετά κυριολεκτικά, φεύγοντας από την εκδήλωση, λένε, "Πρέπει να μας το επιστρέψετε" (σ.σ. το κίτρινο διαμάντι που είχε δανειστεί για να το ράψει στο ρούχο της».

Και φυσικά - όπως πολλές άλλες γυναίκες - η Lively, κάνει πάντα και μια βόλτα στην ντουλάπα του συζύγου της! 

«Κάνεις βόλτα στη Νέα Υόρκη και κυκλοφορούν παντού φορτηγάκια με το πρόσωπό του και το μπουκάλι του Aviation», είπε για την εταιρία τζιν του Reynolds και πρόσθεσε σχετικά με την σχετική διαφήμιση: 

«Σκέφτηκα ότι θα είχε πλάκα να του κάνω έκπληξη με ένα φορτηγάκι που θα έχει πάνω το δικό μου πρόσωπο. Οπότε πήγα στην ντουλάπα του και φόρεσα το αγαπημένο του παλτό, το τζιν του και ένα μπλουζάκι. Ίδια καρέκλα, ίδιο σημείο. Αυτό που δεν γνωρίζει ο κόσμος είναι πως βασικά φοράω όλα τα ρούχα του».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ