Story of the day: Στα 23 της, της είπαν ότι δεν θα κάνει ποτέ παιδιά - 5 χρόνια μετά γέννησε το αγοράκι της

Tι είπε για τον αγώνα της να αποκτήσει παιδάκι; 

Μια γυναίκα από τη Σκωτία καλωσόρισε το μωράκι - θαύμα της, παρά το γεγονός πως οι γιατροί της είπαν ότι ήταν στείρα και ότι βρισκόταν στα πρώτα στάδια της εμμηνόπαυσης, σε ηλικία μόλις 23 ετών.

Η Chelsea Bannatyne, σήμερα 28 ετών, από τη Γλασκώβη, έμαθε ότι δεν θα μπορέσει ποτέ της να κάνει παιδιά, όταν όταν έγινε 20 ετών.  

Είπε ότι οι γιατροί έμειναν άναυδοι όταν ανακάλυψαν ότι έμεινε έγκυος με φυσικό τρόπο, καθώς πίστευαν ότι αυτό ήταν αδύνατο για εκείνη.

Τον περασμένο Ιούνιο καλωσόρισε το αγοράκι της, τον Layke, αποκαλύπτοντας ότι ήταν απόλυτη έκπληξη για την ίδια και τον σύντροφό της Gary Kerr, 24 ετών.

Η Τσέλσι που είναι τεχνικός βλεφαρίδων, πρόσθεσε: "Όταν ανακάλυψα ότι είμαι στείρα, ήμουν σε πολύ άσχημη κατάσταση.

"Η καρδιά μου πονούσε. Ένιωθα ότι είχα χάσει τον σκοπό μου ως γυναίκα και δεν ήξερα πώς θα ήθελε κάποιος να είναι με μια γυναίκα που δεν θα μπορούσε να του χαρίσιε οικογένεια.

"Είχα χάσει κάθε ελπίδα. Έτσι, δεν πίστευα στα μάτια μου όταν είδα τις δύο γραμμές στο θετικό τεστ εγκυμοσύνης.

Δεν προσπαθούσα να κάνω παιδί, αλλά το είχα στο μυαλό μου και έτσι πήγα στους γιατρού.  Η Τσέλσι υποβλήθηκε σε πολλαπλούς ελέγχους για να βρει την αιτία του προβλήματος, αλλά τα αποτελέσματα δεν ήταν πειστικά.

Παραπέμφθηκε σε έναν ειδικό γονιμότητας, όπου τα αποτελέσματά της αποκάλυψαν τους φόβους της αναφέρει η Daily Mail.

Η μητέρα του μικρού αγοριού δήλωσε: "Το γεγονός ότι μου είπαν ότι δεν μπορώ να κάνω παιδιά με έκανε να θέλω να γίνω μαμά ακόμα περισσότερο. Είχα χαμηλά επίπεδα οιστρογόνων, οπότε έπαιρνα HRT.

Είχα εμμονή με την προσπάθεια να μείνω έγκυος, έπαιρνα όλα τα είδη των δισκίων από τα καταστήματα που υποτίθεται ότι βοηθούσαν στην εγκυμοσύνη. 

Όταν γνώρισα τον σύντροφό μου του εξομολογήθηκα από την αρχή ότι δεν μπορούσα να κάνω παιδιά γι’ αυτό και δεν χρησιμοποιούσαμε αντισύλληψη. Ήμασταν 5 μήνες μαζί όταν ανακάλυψα ότι είμαι έγκυος. Δεν είχα κάποιο σύμπτωμα, απλώς δεν ήθελα καθόλου να πιω αλκοόλ.

Έβαλα τα κλάματα όταν είδα ότι το τεστ ήταν θετικό. Ο σύντροφός μου ήταν και αυτός σοκαρισμένος. Και οι γιατροί όμως έμειναν άναυδοι! Δεν περίμεναν με τίποτα ότι θα έμενα έγκυος και μάλιστα με φυσικό τρόπο.

φωτό Facebook: Chelsealeigh Bannatyne

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ