Λεωνίδας Κουτσόπουλος - Χρύσα Μιχαλοπούλου: Η πρώτη φωτογραφία της ηθοποιού με φουσκωμένη κοιλίτσα

Σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί

Σε πελάγη ευτυχίας πλεόυν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η αγαπημένη του Χρύσα Μιχαλοπούλου, αφού σε λίγο καιρό θα γίνουν γονείς για πρώτη φορα.

Όπως είχε αποκαλυφθεί πριν λίγες ημέρες, μέσα από την εκπομπή «Mega Καλημέρα», η ηθοποιός είναι στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Τη ευχάριστη είδηση επιβεβαίωσεάλλωστε, μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες και ο Πάνος Ιωαννίδης, με τον κριτή του Masterchef - ο οποίος επίσης έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά! - να λέει μεταξύ άλλων για τον συνάδερφό του: 

«Ο Λεωνίδας δεν έγινε ακόμα μπαμπάς. Τον Σεπτέμβριο θα γίνει. Μας το ανακοίνωσε λίγες ημέρες πριν το μάθουν όλοι. Από όσο ξέρουμε είναι αγοράκι. Δε ξέρω ακόμα αν έχουν βρει όνομα. Είναι πολύ νωρίς».

Σύμφωνα με τα όσα είπε, ο διάσημος σεφ και η ηθοποιός, που μετρούν ήδη δύο χρόνια σχέσης, περιμένουν αγοράκι.  Το ζευγάρι κρατά όσο μπορεί, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή και δεν έχει κάνει κάποια δήλωση επί του θέματος. 

Πάντως η κοιλίτσα της Μιχαλοπούλου έχει αρχίσει να φουσκώνει, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία που δημοσίευσε το Daisy.gr.

Το κλικ είναι από τις τελευταίες εμφανίσεις της ηθοποιού στην παράσταση «Άθικτοι», στην οποία και πρωταγωνιστούσε μέχρι πριν από μερικές ημέρες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ