Σαρλίν του Μονακό: Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος την πληρώνει για να μείνει μαζί του; To εξωφρενικό ποσό & το δημοσίευμα βόμβα

Tι συμβαίνει με την Σαρλίν και τον Αλβέρτο; 

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό έχει υπογράψει ένα "άκρως εμπιστευτικό συμβόλαιο" για να πληρώνει την σύζυγό του Σαρλίν περισσότερα από 10 εκατομμύρια λίρες ετησίως, έτσι ώστε η ίδια  να εκπληρώνει τα βασιλικά της καθήκοντα.

Κορυφαία γαλλικά μέσα ενημέρωσης - και συγκεκριμένα το Voici και το Paris Match Belgium έφεραν στο φως την συγκεκριμένη συμφωνία. 

Τα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο 64χρονος Αλβέρτος κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να κρατήσει την 44χρονη Σαρλίν, "στο πλευρό του σε δημόσιες εκδηλώσεις".

Υπενθυμίζεται ότι η Σαρλίν πέρασε σχεδόν 10 μήνες στην γενέτειρά της, τη Νότια Αφρική, αφού προσβλήθηκε από μια σοβαρή λοίμωξη ΩΡΛ, ενώ όταν γύρισε στο Μονακό τον περασμένο Νοέμβριο, έφυγε σχεδόν αμέσως και πήγε σε κλινική στην Ελβετία για να λάβει θεραπεία για «εξάντληση».

Μεγάλα γαλλικά ταμπλόιντ δήλωσαν ότι η ξαφνική επανεμφάνιση της Σαρλίν το Σαββατοκύριακο χαιρετίστηκε από όλους τους βασιλικούς παρατηρητές. «Αλλά η πριγκίπισσα δεν επέστρεψε χωρίς αντίτιμο» ανέφερε το περιοδικό Voici. «Θα έπρεπε ο σύζυγός της να υπογράψει ένα εξαιρετικά εμπιστευτικό συμβόλαιο» αναφέρει η Daily Mail.

Πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα, μεταξύ των όρων περιλαμβανόταν και η καταβολή από τον πρίγκιπα Αλβέρτο στην Σαρλίν «12 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως».

Τις αποκαλύψεις συνέχισε το έντυπο Paris Match Belgium, το οποίο γράφει: "Ο ίδιος ο πρίγκιπας Αλβέρτος θα πλήρωνε ένα σεβαστό ποσό στην πριγκίπισσα ώστε να εμφανίζεται στο πλευρό του σε δημόσιες εκδηλώσεις"

Οι εκδηλώσεις στις οποίες η Σαρλίν θα μπορούσε τώρα να υποχρεωθεί βάσει συμβολαίου να παρευρεθεί περιλαμβάνουν το γκραν πρι της F1 στις 29 Μαΐου και τον φιλανθρωπικό χορό Rose, ο οποίος έχει μετατεθεί από τις 19 Μαρτίου στις 8 Ιουλίου.

Ένας άνθρωπος του Παλατιού που βρίσκεται στο Μόντε Κάρλο δήλωσε στη Mail Online: "Φυσικά η πριγκίπισσα απολαμβάνει τεράστια προνόμια, αλλά τα έτοιμα μετρητά δεν είναι εγγυημένα.

"Έχει περάσει μια πολύ δύσκολη περίοδο, οπότε θα ήταν λογικό για τη Σαρλίν να προσπαθήσει να εξασφαλίσει το δικό της εγγυημένο εισόδημα

Οι τελευταίοι ισχυρισμοί έρχονται εν μέσω μιας ταραχώδους περιόδου για την οικογένεια των Μονεγάσκων, η οποία ξεκίνησε στις αρχές του 2021, όταν η Σαρλίν έφυγε για τη Νότια Αφρική - τη χώρα όπου μεγάλωσε.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ